Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeEmpathisch vastgoed

Empathisch vastgoed

Wat is een empathisch vastgoed?

Empathisch vastgoed voelt aan wat de bezoekers  van het gebouw nodig hebben en past zich daar automatisch op aan. Een groot pluspunt van een empathisch gebouw is, dat het vooral  alleen energie verbruikt als dat nodig is. Hiervoor heeft Let Things Talk de LTT Airhub ontwikkeld.

De LTT Airhub meet de luchtkwaliteit en optioneel de bezetting en kan daarmee volledig automatisch o.a. slimme radiatorkranen en stekkers naregelen. De LTT Airhub kan tevens uw stroomverbruik Fase 1/3 meten.

De LTT Airhub is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen en voldoet aan de richtlijnen voor Frisse Scholen en Gezonde Kantoren

De LTT Airhub van Let Things Talk meet CO2-niveaus, fijnstof, temperatuur, vochtigheid, luchtdruk en andere factoren om u te helpen een gezonder en een productiever milieu te creëren. Verdien waardevolle punten voor duurzaamheids certificeringen zoals Well,   BREEAM en de Smart Readiness Indicator.

De alleskunner, de LTT Airhub

Bent u het zat om energie te verspillen en de energierekening door het dak te zien gaan?

Er is een oplossing: geautomatiseerde naregeling van uw thermostaatknoppen in elke individuele ruimte, gebaseerd op agenda en/of bezetting.

Door deze oplossing te implementeren kunt u tot 40% besparen op uw energieverbruik! Let’s Talk biedt hiervoor de LTT Airhub, waarmee wij slimme thermostaten en slimme stekkers aansturen om hier energieverspilling mee tegen te gaan. Bekijk het filmpje hiernaast voor de mogelijkheden van de LTT Airhub.

Overzichtelijke dashboards

Digital Twin
Top 10 waarden van uw ruimtes
Actueel- en historisch inzicht van uw individuele ruimtes.
Co2 meting per ruimte

Stroomverbruik monitoren

Stroomverbruik monitoren

Wilt u nauwkeurig en continu uw stroomverbruik bijhouden? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u dit zou willen doen. Misschien wilt u het verbruik van afzonderlijke ruimtes meten om beter inzicht te krijgen in uw energiekosten en waar u kunt besparen. Wellicht wilt u het stroomverbruik meten van industriële machines om de bezettingsgraad te monitoren of snel storingen te identificeren.

Gelukkig kunt u nu tot wel 10 individuele DTS meters aansluiten op één LTT Airhub! Deze meters verzamelen alle gegevens en slaan deze tot 3 jaar op in onze datacenters. U kunt deze informatie gemakkelijk raadplegen via het LTT Facility portaal, of u kunt deze gegevens uitlezen met bijvoorbeeld Microsoft BI. Op deze manier hebt u altijd en overal inzicht in uw stroomverbruik en kunt u mogelijkheden ontdekken om te besparen!

Koppel uw gebouwbeheersysteem

Het LTT Facility platform ondersteunt industriële communicatieprotocollen zoals BACnet, Modbus, OPC-UA en vele PLC-protocollen icm met de EWON Flexy. Tezamen met de EWON Flexy  kunnen wij u helpen om uw gebouwbeheersysteem intelligenter te maken om de efficiëntie ervan te verbeteren.

Bovendien ondersteunt de LTT Airhub Zigbee, waardoor je andere slimme apparaten zoals thermostaten, stekkers en bewegingsmelders kunt aansluiten. Deze geweldige mogelijkheid kan u helpen aanzienlijk te besparen op uw energiekosten.

Het LTT Facility platform is echt innovatief en een onmisbaar instrument voor elk modern gebouwbeheersysteem.

Binnenklimaat monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische binnenklimaat waarden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bezettingsgraad monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische bezettingsgraden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Stroomverbruik monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische stroomverbruik van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bespaar op energieverbruik

Bespaar op gas- en stroomverbruik op basis van een agenda en benutting van uw ruimtes.