Val- en dwaaldetectie
Val- en dwaalincidenten zijn zeer gevaarlijk voor ouderen in zorginstellingen, daarom is het cruciaal om dit in een vroeg stadium te signaleren. Infrarood sensoren missen vaak hun doel en veroorzaken onnodige valse alarmen voor zorgverleners.
Betrouwbare en anonieme val- en dwaaldetectie
Daarom biedt de LTT Rhythm de oplossing zonder gebruik van camera’s. Het is nauwkeurig en betrouwbaar, waardoor zorgmedewerkers snel kunnen reageren op noodgevallen en het risico op letsel of onbedoelde schade aanzienlijk kan doen verminderen.
In en uit bed registratie
Nauwkeurige in- en uit bed registratie met de LTT Rhythm sensor. Deze sensor herkend volledig anoniem of een persoon in bed ligt, naast het bed staat of zijn of haar bed heeft verlaten.
Automatisch kan er een melding gegeven worden naar uw eigen PZI systeem zoals het ASCOM platform met behulp van het LTT eHealth platform. Meldingen kunnen indien gewenst altijd gepersonaliseerd worden
De LTT Rhythm sensor van Let Things Talk detecteert volledig anoniem zonder gebruik te maken van camera’s. Het biedt extra zekerheid door potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en zorgprofessionals te waarschuwen in real-time.
Ook voor Langer thuis
De LTT Rhythm is geschikt voor intramurale toepassing. Vanaf september 2024 starten wij verschillende innovatieprojecten om deze technologie ook geschikt te maken om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Meedoen als zorgorganisatie, dat kan. Neem dan contact met ons op.
LTT eHealth portal
We bieden het zeer gebruiksvriendelijk eHealth portal (SaaS), waarmee u sensoren, kamers, locaties, kamerprofielen, alarmen en gebruikers kunt instellen en de status van de ruimtes kunt monitoren.
Het dashboard in het LTT-eHealth portal toont overzichtelijk de alarmhistorie per kamer (per type melding) met de mogelijkheid om deze door te melden naar uw bestaande platform met behulp van het standaard OAP-protocol.
Geen extra app, maar integratie met uw bestaande platform
De LTT eHealth-portal kan worden geïntegreerd met uw bestaande platform, zolang deze het OAP-protocol ondersteunt, zoals bijvoorbeeld het Ascom Unite-platform.
Als de integratie met uw bestaande platform nog niet beschikbaar is, zullen wij nauw samenwerken met uw leverancier om dit alsnog mogelijk te maken. De LTT eHealth-portal heeft ook zijn eigen Rest-API voor aangepaste integraties.
Echt anoniem, geen camera's
De LTT Rhythm sensor van Let Things Talk detecteert volledig anoniem, zonder gebruik te maken van camera’s automatisch vallen en dwalen van één of meer cliënten in een ruimte. Het biedt extra zekerheid door potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en zorgprofessionals te waarschuwen in real-time.
Verlaag valse meldingen
Onze Rhythm sensor detecteert betrouwbaar vallen- en dwalen en vermindert daardoor fors het aantal valse alarmen.
Multidisciplinaire aanpak
Let Things Talk werkt volgens een multidisciplinaire aanpak waar adoptie en training belangrijk onderdeel van zijn.
Volledig anoniem
De Rhythm sensor is betrouwbaar en werkt zonder van camera's die de privacy van cliënten kan schenden.
Integratie
Het LTT Platform werkt met het OAP-protocol, waardoor het gemakkelijk integreert met zorg oproepsystemen.
Efficiëntere inzet
Minder valse meldingen betekent dat zorgverleners zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is.
AVG/GDPR proof
De LTT Rhythm sensor is AVG-proof. Wij verzamelen en bewaren geen persoonsgegevens.
Samen innoveren
Wij geloven dat de beste manier om de zorg te verbeteren is door nauw samen te werken aan innovatie met zorgorganisaties, kennisinstellingen en leveranciers uit de gezondheidszorgsector.
Onze aanpak is allesomvattend en multidisciplinair omdat we van mening zijn dat betrokkenheid van alle lagen van een organisatie cruciaal is om ervoor te zorgen dat we de unieke uitdagingen en kansen begrijpen die elke laag biedt. We hebben ontdekt dat door individuen uit diverse achtergronden en expertisegebieden samen te brengen, we zinvolle veranderingen kunnen creëren die uiteindelijk leiden tot betere resultaten voor iedereen.
Ten slotte kunnen diverse perspectieven en inzichten van verschillende zorgprofessionals ons helpen oplossingen te vinden die echt werken in de echte wereld.