Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeVal- en dwaaldetectie

Val- en dwaaldetectie

Valdetectie - Oudere man valt met stok

Val- en dwaaldetectie

Val- en dwaalincidenten zijn zeer gevaarlijk voor ouderen in zorginstellingen, daarom is het cruciaal om dit in een vroeg stadium te signaleren. Infrarood sensoren missen vaak hun doel en veroorzaken onnodige valse alarmen voor zorgverleners.

Betrouwbare en anonieme val- en dwaaldetectie

Daarom biedt de LTT Rhythm de oplossing zonder gebruik van camera’s. Het is nauwkeurig en betrouwbaar, waardoor zorgmedewerkers snel kunnen reageren op noodgevallen en het risico op letsel of onbedoelde schade aanzienlijk kan doen verminderen. 

In en uit bed registratie

Nauwkeurige in- en uit bed registratie met de LTT Rhythm sensor. Deze sensor herkend volledig anoniem of een persoon in bed ligt, naast het bed staat of zijn of haar bed heeft verlaten.

Automatisch kan er een melding gegeven worden naar uw eigen PZI systeem zoals het ASCOM platform met behulp van het LTT eHealth platform.  Meldingen kunnen indien gewenst altijd gepersonaliseerd worden

Uit bed registratie

Wij zijn trots dat wij na een jarenlange ontwikkeling, onze LTT Rhythm sensor in Q2 2024 mogen introduceren. Deze baanbrekende sensor is ontworpen om verschillende soorten activiteiten volledig anoniem te detecteren, waaronder valincidenten en dwalende personen.

De LTT Rhythm sensor van Let Things Talk detecteert volledig anoniem of cliënten vallen of dwalen, zonder gebruik te maken van camera’s. Het biedt extra zekerheid door potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en zorgprofessionals te waarschuwen in real-time.

Echt anoniem, geen camera's

De LTT Rhythm sensor van Let Things Talk detecteert volledig anoniem, zonder gebruik te maken van camera’s automatisch vallen en dwalen van één of meer cliënten in een ruimte. Het biedt extra zekerheid door potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en zorgprofessionals te waarschuwen in real-time.

Verlaag valse meldingen

Onze Rhythm sensor detecteert betrouwbaar vallen- en dwalen en vermindert daardoor fors het aantal valse alarmen.

Multidisciplinaire aanpak

Let Things Talk werkt volgens een multidisciplinaire aanpak waar adoptie en training belangrijk onderdeel van zijn.

Volledig anoniem

De Rhythm sensor is betrouwbaar en werkt zonder van camera's die de privacy van cliënten kan schenden.

Integratie

Het LTT Platform werkt met een Rest-API, waardoor het gemakkelijk integreert met zorgoproepsystemen.

Efficiëntere inzet

Minder valse meldingen betekent dat zorgverleners zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is.

AVG/GDPR proof

De LTT Rhythm sensor is AVG-proof. Wij verzamelen en bewaren geen persoonsgegevens.

Langer zelfstandig thuis

Samen innoveren

Wij geloven dat de beste manier om de zorg te verbeteren is door  nauw samen te werken aan innovatie met zorgorganisaties, kennisinstellingen en leveranciers uit de gezondheidszorgsector. 

Onze aanpak is allesomvattend en multidisciplinair omdat we van mening zijn dat betrokkenheid van alle lagen van een organisatie cruciaal is om ervoor te zorgen dat we de unieke uitdagingen en kansen begrijpen die elke laag biedt. We hebben ontdekt dat door individuen uit diverse achtergronden en expertisegebieden samen te brengen, we zinvolle veranderingen kunnen creëren die uiteindelijk leiden tot betere resultaten voor iedereen.

Ten slotte kunnen diverse perspectieven en inzichten van verschillende zorgprofessionals ons helpen oplossingen te vinden die echt werken in de echte wereld.

Valdetectie en dwaaldetectie voor uw organisatie?

De LTT Rhythm is een ontwikkeling van Let Things Talk. Op dit moment starten wij alleen innovatieprojecten met de LTT Rhythm sensor. Ben u geïntresseerd om een innovatieproject te starten met de LTT Rhythm, neem dan contact op met Jarno van der Woude, Directeur Zorg.