LTT Platform monitoren, acteren, beheren, registeren, alarmering en visualisatie van uw ruimtes.

Ruimtes en apparaten op afstand inrichten en beheren

Configureer, bewaak en beheer uw ruimtes en slimme apparaten op een veilige manier met het LTT Platform. Definieer de relaties tussen uw apparaten, ruimtes, klanten of andere entiteiten. Verzamel en bewaar gegevens op een schaalbare en betrouwbare manier. Visualiseer  eenvoudig uw gegevens tot bruikbare managementinformatie. Deel deze informatie met uw interne verantwoordelijken en/of uw klanten.

Maak een ‘digital twin’ van uw gebouwen en voorzie deze van zones en sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld in één opslag zien hoeveel bezoekers er zijn in uw ruimtes of hoe hoog het CO2 gehalte is..

Beheer van het LTT platform geschied in onze cloudomgeving ‘portal.letthingstalk.nl’. De verzamelde data blijft uw eigendom en wordt opslagen in Nederlandse datacentra. Het LTT platform is door Let Things Talk ontwikkeld en is uit te breiden met tal van sensoren en actoren.

Energieverspilling scholen
Airhub Config

Het LTT Platform

Stuur op basis van de dynamiek in uw ruimtes. Het LTT platform kan zowel registreren als acteren. Zo kunnen wij de verzamelde gegevens tot managementrapportages verwerken. Of u een actueel inzicht geven in de status van de luchtkwaliteit per ruimte of een alarm genereren bij een incident of bij een te hoge of te lage waarde.

Het LTT platform kan automatisch voor u ingrijpen door bijvoorbeeld een stopcontact automatisch op basis van agenda of bezetting aan of uit te schakelen. Zo kunnen wij onder andere met behulp van slimme thermostaten ervoor zorgen, dat u alleen energie verbruikt als dat nodig is. Het LTT platform ondersteund tal van sensoren om uw gebouw gezonder, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken.

Beheer meerdere gebouwen en/of klanten

Het LTT platform is schaalbaar en ontwikkeld voor beheerders van één of meerdere panden. U kunt meerdere klanten bedienen in uw eigen omgeving.

Meerdere beheerders of gebruikers met verschillende toegangs- en/of wijzigingsrechten. Gebruikersrechten kunnen op maat worden ingericht om alleen die informatie te tonen die voor de gebruiker relevant is. De dashboards worden op een specifieke gebruiker of groep afgestemd met behulp van verschillende templates.

Meerdere talen. Het LTT platform ondersteund op dit moment, zowel Nederland, Engels als Duits. Overige talen kunnen tegen een meerprijs worden toegevoegd.

Een Digital Twin van uw gebouwen

Door de gebruikersvriendelijke interface, maakt u eenvoudig een digitale tweeling van uw gebouwen. Voeg zones en sensoren toe op een plattegrond. Krijg actueel inzicht in de de gemeten waarden van o.a. bezetting, CO2, stroomverbruik, temperatuur, etc. etc. van elke zone of ruimte.

Direct inzicht waar een calamiteit is geregistreerd door alarmering. Het LTT platform geeft u bovendien actueel en historisch inzicht in het binnenklimaat en bezetting van uw gebouwen en individuele ruimtes.

Koppel uw eigen systemen met behulp van de LTT API.

AIRHUB en sensoren

Sensoren van LTT

Er zijn tal van sensoren beschikbaar voor het LTT platform om te meten en te acteren, zoals:

 • temperatuur
 • luchtvochtigheid
 • vluchtige stoffen
 • CO2
 • fijnstof
 • PIR / beweging
 • peoplecounter / bezoekers tellen
 • Vibratiesensor
 • Waterlek sensor
 • Rookmelder
 • Open/sluit sensor
 • Lichtschakelaar
 • Slimme thermostaat
 • Slimme stekker

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top