Luchtkwaliteit monitoren

C02 - ppm
Vluchtige stoffen (TVOC) - ppb
Fijnstof - PM
Temperatuur - graden celsius
Relatieve luchtvochtigheid - %
Lichtopbrengst - %

Een gezond binnenklimaat is belangrijk.

De luchtkwaliteit in gebouwen laat vaak te wensen over. Het aantal personen in een ruimte kan enorm verschillen gedurende de tijd. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen zijn veel mensen voor een lange duur bij elkaar in een relatief kleine ruimte, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden.

Actueel en historisch inzicht in de luchtkwaliteit in al uw ruimtes.

De Informatie over de luchtkwaliteit is tot 5 jaar te raadplegen van o.a. CO2 (koolstofdioxide), temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, TVOC, luchtdruk en lichtopbrengst (Lumen).

Binnenklimaat meten

Rendement door te investeren in luchtkwaliteit

Door continue de luchtkwaliteit te meten kunt u door het inzetten van het LTT Platform:

  • Schimmel- en vochtproblemen helpen te voorkomen
  • Verspreiding van virussen en bacteriën beperken
  • Voldoen aan de wettelijke kwaliteitsnormen
  • Ziekteverzuim verlagen
  • Verhogen van het thermische comfortgevoel voor studenten en medewerkers

Een led op de voorkant van de sensor geeft in 3 kleuren de actuele status weer van de hoeveelheid CO2 in de ruimte.

LTT Dashboards overzichtelijke informatie

Direct inzicht in de luchtkwaliteit, zowel de actuele als historische informatie over uw binnenklimaat. Deze gegevens zijn tot 5 jaar terug te halen. Waarbij elke gewenste periode bekeken kan worden.

Naast rapportage, bieden wij alarmering, virtuele plattegronden, integratie met 3rd party databases, export naar Microsoft Excel en is een API-koppeling beschikbaar.

Eenvoudige installatie

De LTT AIRHUB is een unieke luchtkwaliteit sensor en kent geen gelijke. Het installeren van de luchtkwaliteit sensor is zeer eenvoudig. Doordat de sensor zowel bedraad via Ethernet (POE) als draadloos met behulp van WiFi of via een LoRa netwerk kan worden aangesloten.

Maak uw gebouwbeheersysteem intelligenter

Wij ondersteunen BACnet, Modbus, OPC-UA, en de meeste bekende PLC protocollen. Zo kunnen wij uw gebouwbeheersysteem een stuk intelligenter maken.

De LTT AIRHUB heeft Bluetooth en binnenkort Zigbee* ondersteuning om additionele hardware te verbinden, zoals  sensoren om aanwezigheid te meten, slimme thermostaten, slimme stekkers en verlichting. Meer informatie, lees dan op deze pagina verder

  • Q3 2021 beschikbaar
LTT Airhub installatie luchtkwaliteit sensor

De LTT AIRHUB heeft Bluetooth en binnenkort Zigbee* ondersteuning

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Seminar
Online seminar – Inzicht in binnenklimaat & bezettingsgraad – 60 minuten
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
21mei
13:00

Wat onze klanten vertellen

Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen.

Vegro
Algemeen Directeur
Go Top