Luchtkwaliteit monitoren

C02 - ppm
Vluchtige stoffen (TVOC) - ppb
Fijnstof - PM
Temperatuur - graden celsius
Relatieve luchtvochtigheid - %
Lichtopbrengst - lux
Geluid - dB

Monitor de luchtkwaliteit voor een frisse school of gezond kantoor.

Ga voor een gezonde, comfortabele en vooral energiezuinige leer- en werkomgeving. Met speciale aandacht voor beheersen van het CO2 gehalte in de ruimte.

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland heeft een PVE opgesteld voor frisse scholen en gezonde kantoren.  In dit PVE is aandacht voor de thema’s: energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Om inzicht te verschaffen in deze thema’s op uw locatie, heeft Let Things Talk de LTT Airhub sensor ontwikkeld.

Inzicht in de actuele en historisch luchtkwaliteit van uw ruimtes waaronder, CO2 (koolstofdioxide), temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, TVOC, luchtdruk en lichtopbrengst. (Geluid in Versie Airhub V22).

Binnenklimaat meten

Rendement door te investeren in luchtkwaliteit

Door het inzetten van de LTT Airhub, kunt u:

  • Schimmel- en vochtproblemen helpen te voorkomen
  • Verspreiding van virussen en bacteriën beperken
  • Verbeteren van prestaties van leerlingen en medewerkers.
  • Voldoen aan de wettelijke kwaliteitsnormen
  • Ziekteverzuim helpen verlagen
  • Verhogen van het thermische comfortgevoel
  • Besparen op gas- en stroomverbruik, meer info

Een ledlampje op de voorkant van de sensor geeft in 3 kleuren de actuele status van de hoeveelheid CO2 in de ruimte aan. (Bouwbesluit norm)

LTT Airhub V21

LTT Dashboards overzichtelijke informatie

Direct inzicht in de luchtkwaliteit, zowel de actuele als historische informatie over uw binnenklimaat. Deze gegevens zijn tot 5 jaar terug te halen. Waarbij elke gewenste periode bekeken kan worden.

Naast rapportage, bieden wij alarmering, virtuele plattegronden, integratie met 3rd party databases, export naar Microsoft Excel en is een API-koppeling beschikbaar.

Eenvoudige installatie

De LTT AIRHUB is een unieke luchtkwaliteit sensor en kent geen gelijke. Het installeren van de luchtkwaliteit sensor is zeer eenvoudig. Doordat de sensor zowel bedraad via Ethernet (POE) als draadloos met behulp van WiFi of via een LoRa netwerk kan worden aangesloten.

Maak uw gebouwbeheersysteem intelligenter

Wij ondersteunen BACnet, Modbus, OPC-UA, en de meeste bekende PLC protocollen. Zo kunnen wij uw gebouwbeheersysteem een stuk intelligenter maken.

De LTT AIRHUB heeft Bluetooth en Zigbee ondersteuning om additionele hardware te verbinden, zoals slimme thermostaten, stopcontacten en verlichting. Hiermee kunt flink besparen op uw energiekosten.

De professionele luchtkwaliteit meter
Co2 meten met de AIrhub

Volg een online seminar

31 maart as. om 14:30 to 15:30

Tijdens dit seminar demonstreert Let Things Talk, hoe wij gegevens verzamelen van de luchtkwaliteit en de bezetting in lokalen en ruimtes met behulp van slimme sensoren.Hoe wij u kunnen helpen met een gezonde, energiezuinige leer-en werkomgeving. Wat u dat oplevert en hoe wij met slimme thermostaten, stopcontacten en verlichting u laten besparen op uw energiekosten.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top