Luchtkwaliteit monitoren

C02 - ppm
Vluchtige stoffen (TVOC) - ppb
Fijnstof - PM
Temperatuur - graden celsius
Relatieve luchtvochtigheid - %
Lichtopbrengst - lux
Geluid - dB

Een frisse school of kantoor heeft een gezond binnenklimaat.

Ga voor een gezonde, comfortabele en vooral energiezuinige leer- en werkomgeving.

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland heeft een PVE opgesteld voor frisse scholen en gezonde kantoren.  In dit PVE is aandacht voor de thema’s: energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Let Things Talk heeft oplossingen ontwikkeld, waarmee nieuwe, maar ook bestaande gebouwen kunnen worden omgebouwd tot een frisse school of gezond kantoor.

De luchtkwaliteit in gebouwen laat vaak te wensen over. Het aantal personen in een ruimte kan enorm verschillen gedurende de dag. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen zijn veel mensen bij elkaar voor een lange duur in  een relatief kleine ruimte, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden.

Daarom geven wij actueel en historisch inzicht in de luchtkwaliteit in al uw ruimtes van o.a. CO2 (koolstofdioxide), temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, TVOC, geluid, luchtdruk en lichtopbrengst (Lux). (Geluid in Versie Airhub V22)

Binnenklimaat meten

Rendement door te investeren in luchtkwaliteit

Door continue de luchtkwaliteit te meten kunt u door het inzetten van het LTT Platform:

  • Schimmel- en vochtproblemen helpen te voorkomen
  • Verspreiding van virussen en bacteriën beperken
  • Voldoen aan de wettelijke kwaliteitsnormen
  • Ziekteverzuim verlagen
  • Verhogen van het thermische comfortgevoel voor studenten en medewerkers

Een ledlampje op de voorkant van de sensor geeft in 3 kleuren de actuele status aan van de hoeveelheid CO2 in de ruimte. (Bouwbesluit norm)

LTT Dashboards overzichtelijke informatie

Direct inzicht in de luchtkwaliteit, zowel de actuele als historische informatie over uw binnenklimaat. Deze gegevens zijn tot 5 jaar terug te halen. Waarbij elke gewenste periode bekeken kan worden.

Naast rapportage, bieden wij alarmering, virtuele plattegronden, integratie met 3rd party databases, export naar Microsoft Excel en is een API-koppeling beschikbaar.

Eenvoudige installatie

De LTT AIRHUB is een unieke luchtkwaliteit sensor en kent geen gelijke. Het installeren van de luchtkwaliteit sensor is zeer eenvoudig. Doordat de sensor zowel bedraad via Ethernet (POE) als draadloos met behulp van WiFi of via een LoRa netwerk kan worden aangesloten.

Maak uw gebouwbeheersysteem intelligenter

Wij ondersteunen BACnet, Modbus, OPC-UA, en de meeste bekende PLC protocollen. Zo kunnen wij uw gebouwbeheersysteem een stuk intelligenter maken.

De LTT AIRHUB heeft Bluetooth en Zigbee ondersteuning om additionele hardware te verbinden, zoals  sensoren om aanwezigheid te meten, slimme thermostaten, slimme stekkers en verlichting. Meer informatie, lees dan op deze pagina verder

LTT Airhub installatie luchtkwaliteit sensor

De LTT AIRHUB ondersteund WiFi, POE, ethernet, LoRa, Bluetooth en Zigbee.

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Seminar
MS Teams seminar – Frisse scholen en gezonde kantoren
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
19november
15:00

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top