Search
Close this search box.

Langer thuis zolang dat kan

Ons doel is het verminderen van gezondheidsverschillen in Nederland, mensen zo lang mogelijk betrokken te houden bij de samenleving en intramurale zorg uit te stellen of te voorkomen. Langer thuis zo lang dat kan, is ons credo.

Betere en betaalbare zorg voor de cliënt als voor de zorgverlener. De werkdruk van de zorgverleners verminderen is hierbij ook een belangrijk onderdeel.

We noemen de ’empathische woning’, die de behoeften aanvoelt, incidenten herkend en indien nodig actie onderneemt en inzicht geeft in het welzijn en de gezondheid van de cliënt en hun leefomgeving.

Pilot Rhythm

* Afbeeldingen van het LTT Rhythm prototype. De definitieve versie heeft een compacter formaat en is via WiFi als via PoE te verbinden.

De empatische woning

Onze technologische oplossingen, waaronder het LTT eHealth platform en de sensoren van Let Things Talk, bevorderen gezonde en veilige woningen, verminderen gezondheidsverschillen en besparen wij op energieverbruik.

Leefritme volledig anoniem thuis monitoren 

De LTT Rhythm sensor is ontworpen om de privacy te respecteren en detecteert en herkent verschillende activiteiten van personen in een ruimte, zoals de positie, de houding en herkend vallen en dwalen. Maar ook in- en uit bed registratie, zonder gebruik te maken van camera’s.

* In samenwerking met het onderwijs, ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen, ontwikkelen wij samen de LTT Rhythm sensor en het LTT eHealth platform. Deze sensor is alleen beschikbaar voor innovatieprojecten.

LTT Rhythm & LTT Airhub; een ijzersterke combinatie

De LTT Rhythm en LTT Airhub werken samen als één krachtig systeem binnen het LTT Health platform met verschillende toepassingen, waaronder geautomatiseerde interventies voor de veiligheid van de cliënt, binnenklimaat meting en de thuisautomatisering. (Domotica)

Het LTT eHealth platform maakt remote management en registratie mogelijk, wat desgewenst geïntegreerd kan worden met andere zorgplatforms. Dit bevordert autonomie en de juiste zorg op de juiste plaats.

Tevens kan de LTT Airhub worden uitgebreid met verschillende add-ons, zoals rookmelders, open-sluit sensoren, slimme stekkers en thermostaten, etc., etc. 

empatische woning

Keuzes en openheid

Door gebruik te maken van wereldwijde standaarden bij het ontwikkelen van software, wordt het systeem het meest open. Wij hanteren daarom het Open Access Protocol (OAP) en hebben tevens een eigen Rest-API beschikbaar. 

Standaarden verminderen integratiecomplexiteit en -onderhoud. Door te koppelen met uw bestaande systemen zal de adoptie versnellen en het gebruiksgemak verbeteren.

Alarmeren bij incidenten

  • Naar verpleging in instelling
  • Naar verzorging thuis (VPT)
  • Naar zorgcentrale
  • Naar professional

Integratie

  • Persoonlijke dossiers
  • Beheersystemen
  • PGO’s en EPD/XIS

 

Open platform

  • OAP protocol
  • LTT Rest API
  • Zorginnovaties

Samen innoveren aan een empatisch woning (VPT)?

De empatische woning is een ontwikkeling van Let Things Talk. Daarvoor is de LTT Rhythm sensor noodzakelijk. Op dit moment starten wij alleen innovatieprojecten met de LTT Rhythm sensor. Ben u geïntresseerd om een innovatieproject te starten met de LTT Rhythm, neem dan contact op met Jarno van der Woude, Directeur Zorg.