Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeGreen Deal zorg

Green Deal zorg

Je voetafdruk op het milieu verkleinen.

Hoe doe je dat als Nederlandse zorgsector? Hierover zijn afspraken gemaakt in de Green Deal Duurzame Zorg. Deze afspraak motiveert de zorgsector te verduurzamen. Voluit heet de afspraak Green Deal Samen Werken aan duurzame zorg, en gaat over de bijdrage die de zorgsector kan leveren aan het verbeteren van het milieu. Zoals het verminderen van CO2(carbon dioxide)-uitstoot en het stimuleren van circulaire zorg. Maar ook door het bevorderen van de gezondheid van patiënten/cliënten en medewerkers. En er wordt gewerkt aan het verminderen van de milieubelasting van medicatie en bewustwording over de relatie tussen zorg, klimaat, milieu en gezondheid bij (aanstaande) professionals in de zorg.

Volg de richtlijnen en behaal certificaten

Volg de handvatten van de Rijksinstituut voor Volksgezondheid omtrent Duurzame zorg. Behaal belangrijke punten voor de gewaardeerde binnenklimaat certificaten, zoals Well en Breaam.

Interactieve plattegronden
Dashboard per ruimte
Top 10 waarden
Vorige slide
Volgende slide

Effectief datagedreven handelen

Het is belangrijk om factoren zoals Co2, fijnstof, luchtvochtigheid, vluchtige stoffen en de temperatuur continue te monitoren om onder andere de verwarming en de ventilatie te optimaliseren voor een comfortabele gezonde werkomgeving. 

Deze gegevens worden verzameld binnen het LTT platform en helpen niet alleen bij de optimalisatie van het gebouw en de energie-efficiëntie, maar ook voor toekomstige gebouwontwerpen. Zo blijven gebouweigenaren en managers up-to-date met de moderne ecobewuste standaarden en zijn ze aantrekkelijk voor toekomstige huurders en gebruikers. 

Verlaag uw Co2 footprint en bespaar op energiekosten

Wilt u uw Co2 footprint verlagen en besparen op energiekosten? Dan is het nu het perfecte moment om over te stappen op de slimme thermostaatknoppen van Danfoss i.c.m. de LTT Airhub die op basis van kalenders en/of aanwezigheid kan naregelen.

En daar houden de voordelen niet op. Recente onderzoeken van onderzoeksbureau Ecofys hebben aangetoond dat de installatie van deze slimme knoppen kan resulteren in een indrukwekkende gemiddelde besparing van 23% op verwarmingskosten. Maar dat is niet alles: dankzij geïntegreerde functies zoals aanwezigheidsdetectie, open raamdetectie en kinderbeveiliging blijven de besparingen jarenlang optellen.

Mis de kans niet om zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk te zijn. 

Koppel uw gebouwbeheersysteem

Ewon Flexy

Het LTT-platform ondersteunt industriële  communicatieprotocollen zoals BACnet, Modbus, OPC-UA en vele PLC-protocollen i.c.m. met de EWON Flexy. Tezamen met de EWON Flexy kunnen wij u helpen om uw gebouwbeheersysteem intelligenter te maken door het systeem slimmer en daardoor efficiënter laten werken.

Bovendien ondersteunt de LTT AIRHUB Zigbee, waardoor je andere slimme apparaten zoals thermostaten, stekkers en bewegingsmelders kunt aansluiten. Deze geweldige mogelijkheid kan je helpen aanzienlijk te besparen op je energiekosten. 

Het LTT-platform is echt innovatief en een onmisbaar instrument voor elk modern luchtkwaliteitsbeheersysteem van een gebouw.

Certificaten geven duidelijkheid

Met onze state-of-the-art sensor technologie en innovatieve LTT platform kunt u de hooggewaardeerde BREEAM, WELL en SRI certificaten behalen voor uw organisatie.

Deze certificaties dienen als officiële erkenning van uw inzet voor duurzame en gezonde bouwpraktijken en kunnen uw reputatie en prestige in uw branche sterk verbeteren. 

Onze uitgebreide datarapporten en inzichten kunnen u ook helpen bij het identificeren van verbeterpunten en het vaststellen van best practices voor doorlopend onderhoud en duurzame bedrijfsvoering. Mis deze kans niet om uw organisatie te verheffen en een gezondere, meer duurzame omgeving te bieden voor uw werknemers en klanten.

Eenvoudige installatie

Dankzij de ‘Easy-adopt’ functie is het zeer eenvoudig om de luchtkwaliteitssensor te installeren. Met slechts een paar klikken kan de LTT Airhub aan een specifieke kamer worden toegewezen en de ruimte aan een zone worden gekoppeld. Volledig automatisch wordt er een bijbehorend kamerdashboard gecreëerd. De sensor kan  zowel bedraad Ethernet (POE) als draadloos via WiFi worden aangesloten. Zonder interferentie op het bestaande WiFi-netwerk.

De LTT Airhub wordt geleverd met Zigbee-ondersteuning, waardoor het mogelijk is om verschillende extra add-ons aan te sluiten, zoals slimme thermostaten, stopcontacten en bewegingssensoren. 

Met deze functie biedt de LTT Airhub een uitstekende kans om energiekosten te verlagen en efficiëntie van uw klimaatsysteem te verbeteren. 

Binnenklimaat monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische binnenklimaat waarden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bezettingsgraad monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische bezettingsgraden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Stroomverbruik monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische stroomverbruik van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bespaar op energieverbruik

Bespaar op gas- en stroomverbruik op basis van een agenda en benutting van uw ruimtes.