Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeCertificaten

Certificaten

WELZIJN ALS SPEERPUNT

Verbeter de luchtkwaliteit om de productiviteit te verhogen, het ziekteverzuim te verminderen en €6.000 per werknemer per jaar besparen volgens een onderzoek van Harvard uit 2017. Let Things Talk meet wat nodig is om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren en inzicht voor uw facilitair management.

Een gezonde werkplek verdubbelt het cognitieve vermogen en maakt werkplekken aantrekkelijker voor jong talent. Bij Let Things Talk zijn we van mening dat iedereen recht heeft op een gezonde leef-, leer- er werkomgeving.

Goede informatie over het binnenklimaat is belangrijk voor het verbeteren van de gezondheid, het besparen van energie en het creëren van echte duurzame gebouwen.

Voldoen aan de eisen van Well.

WELL en Let Things Talk zijn organisaties die pleiten voor een gezonde leefomgeving. Ze geloven dat gebouwen moeten worden ontworpen om het welzijn van de mensen te verbeteren. Let Things Talk heeft LTT Airhub-sensoren ontworpen die de luchtkwaliteit in gebouwen nauwkeurig bewaken.

Als u met Let Things Talk samenwerkt, kunt u een betere omgeving voor mensen creëren die niet alleen voldoet aan de WELL-certificeringseisen, maar ook energie bespaart en extra punten verdient in categorieën zoals lucht, comfort, innovatie en energiebesparing.

De catergorien van Well

BREEAM-certificering.

Breaam certificering

Veel bouwers en ontwikkelaars willen BREEAM-certificering behalen voor hun vastgoed om te laten zien dat ze milieu belangrijk vinden. Om gecertificeerd te worden, moeten ze vervuiling verminderen en de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren. Dit kunnen ze doen door een Plan voor Kwaliteit van de Binnenlucht (IAQP) te maken om gezondheid en welzijn te bevorderen – wat een van de belangrijkste onderdelen van het certificeringsproces is.

Dit betekent prioriteit geven aan gezondheid en welzijn door een veilige en gezonde omgeving te creëren voor mensen om in te leven, terwijl de impact op het milieu wordt verminderd. Wij helpen bouwers en ontwikkelaar om belangrijke punten te halen voor BREEAM-certificering.

Smart Readiness Indicator

De EU heeft de Smart Readiness Indicator (SRI) geïntroduceerd om de interactie van een gebouw met gebruikers, energienetwerken en de energie-efficiëntie te meten. 

De SRI evalueert de efficiëntie van gebouwen, het vermogen om energieverbruik aan te passen, te voldoen aan gebruikersbehoeften voor een gezonde binnenomgeving en te voldoen aan een flexibele energievraag. 

Slimme technologieën zoals het LTT Facility platform en sensoren kunnen kosteneffectieve en energie-efficiënte gebouwen creëren met een lagere CO2-uitstoot.

Smart Readiness Indicator

Certificering met Let Things Talk

Bij Let Things Talk bieden we oplossingen die voldoen aan onderdelen van de diverse certificaten. Neem contact op voor meer informatie.