Search
Close this search box.

HomeMeetingroom management

Meetingroom management

Boek eenvoudig uw vergaderzaal

Met de reserveringssoftware voor vergaderzalen van add-on producten kunt u gemakkelijk een vergaderruimte boeken en noodzakelijke tools zoals schermen, projectoren en catering organiseren. Het is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook en gebruiksvriendelijk. U kunt de beschikbaarheid van vergaderruimtes op verschillende manieren controleren en degene boeken die u nodig heeft op basis van uw vereisten, zoals het aantal aanwezigen, de opstelling van de stoelen en de beschikbaarheid van presentatietools.

Vergader- en werkplek management software
Vergaderkamer reservering software

Saas of on-premise

Heeft u moeite met het boeken en organiseren van vergaderingen en het vinden van beschikbare ruimtes? Wordt uw planning verstoord door last-minute annuleringen of wilt u weten welke kamers overboekt zijn? 

Probeer dan Resource Central, een reserveringssysteem voor vergaderzalen, om uw vergaderingen efficiënter te beheren. De software kan on-premise worden geïnstalleerd, in uw eigen cloud of in de cloud van Add-On Producten als een SaaS-oplossing. Het is privacyvriendelijk en voldoet aan de AVG/GDPR-richtlijnen.

Integratie MS Outlook en Teams

Ons reserveringssysteem is ontworpen met uw gemak in gedachten. Het is speciaal gebouwd voor Microsoft Outlook ®, Office 365, Teams en de Exchange Server. Met dit systeem kunt u moeiteloos de perfecte vergaderruimte vinden en reserveren die past bij uw specifieke behoeften.

Een van de vele voordelen van dit systeem is de mogelijkheid om te zoeken naar vergaderruimtes in één of meerdere locaties, waardoor u ongeëvenaarde toegankelijkheid en gemak heeft. Bovendien biedt dit systeem een verscheidenheid aan zoekfilters, waaronder videoconferencing mogelijkheden en kamer capaciteit, alles binnen een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

Het ultieme doel van ons reserveringssysteem is om u tijd te besparen en het proces van het vinden en boeken van vergaderruimtes te vereenvoudigen.

De mogelijkheden van Resource Central

 • Zoek en boek beschikbare vergaderruimten, middelen, apparatuur, auto’s en hot desks via Outlook®
 • Catering, tafelschikking en andere diensten bestellen
 • Boek terugkerende vergaderingen en diensten Boek meerdere resources en bestel in één stap catering en extra services
 • Orderbevestigingen worden automatisch verzonden naar alle organisatoren van vergaderingen en dienstverleners
 • Automatische workflow voor wijzigingen en annuleringen Catering-items en menu’s op maat
 • Voedings- en allergeneninformatie bekijken
 • Beheer boekingen en bestellingen namens uw collega’s met de functie ‘Assisting Organizer’
 • Filter op specifieke locaties en vind beschikbare vergaderruimten met kleurgecodeerde interactieve plattegronden
 • Beschikbaarheid van deelnemers aan interne vergadering bekijken
 • Beheer resourcereserveringen met de functie ‘Booking Manager’
 • Verberg of beperk selecties van bronnen waarvoor organisatoren geen toestemming hebben om te boeken
 • Bekijk reserveringen en bestellingen Outlook®-invoegtoepassing met platformonafhankelijke ondersteuning
 • Voer opgenomen standaardrapporten uit, zoals rapporten over resourcegebruik
 • Registreer bezoekers vooraf, druk bezoekersbadges af, voer barcodescans uit en ontvang meldingen wanneer bezoekers arriveren
 • Verwijder gevoelige gegevens handmatig of automatisch voor naleving van de AVG
 • Gebruik de zelfregistratiekiosk voor snelle registratie 16 talen ondersteund door software

Bezoekersregistratie

Registreer bezoekers voorafgaand aan het bezoek, print badges, scan barcodes en ontvang meldingen bij aankomst. Automatisch de gegevens van bezoekers verwijderen na een bepaald aantal dagen om te voldoen aan de AVG/GDPR regelgeving.

Resource Central maakt het mogelijk voor organisatoren van bijeenkomsten om bezoekers vooraf te registreren, terwijl receptionisten hen kunnen inchecken en aangepaste badges kunnen printen. Ons kamerreserveringssysteem bevat ook een zelfregistratiefunctie voor bezoekers die automatisch de organisator van het bezoek op de hoogte kunnen stellen via e-mail of sms.

Bezoekersregistratie