[gtranslate]

HomeEmpatische woning – VPT

Empatische woning – VPT

Het huis dat reageert op behoeften. (VPT)

Ons doel is het verminderen van gezondheidsverschillen in Nederland, mensen zo lang mogelijk betrokken te houden bij de samenleving en intramurale zorg uit te stellen of te voorkomen. Langer thuis zo lang dat kan, is ons credo.

Betere en betaalbare zorg voor de cliënt als voor de zorgverlener. De werkdruk van de zorgverleners verminderen is hierbij ook een belangrijk onderdeel.

Intramuraal toetsen, maar ook extramuraal toepassen

We gebruiken onze ervaring in de intramurale zorg om deze technologie in de nabije toekomst ook beschikbaar te maken voor thuiszorg. (VPT) (extramurale zorg). Dit doen we door innovaties te ontwikkelen bij Let Things Talk in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, waarmee mensen hun gezondheid, welzijn en autonomie kunnen behouden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

We noemen de ’empathische woning’, die de behoeften aanvoelt, incidenten herkend en indien nodig actie onderneemt en inzicht geeft in het welzijn en de gezondheid van de cliënt en hun leefomgeving.

Empatisch woning
Ontwikkeling Empatische woning bij Bowinn in Dokkum
e-health leefritme monitoring

Langer thuis wonen

Onze technologische oplossingen, waaronder het LTT Health platform en de sensoren van Let Things Talk, bevorderen gezonde en veilige woningen, verminderen gezondheidsverschillen en besparen wij op energieverbruik.

Leefritme volledig anoniem thuis monitoren 

De LTT Rhythm sensor is ontworpen om de privacy te respecteren en detecteert en herkent verschillende activiteiten van personen in een ruimte, zoals positie, houding en val- en dwaaldetectie, zonder gebruik te maken van camera’s of warmtebronnen.

* de LTT Rhythm sensor is alleen beschikbaar voor innovatieprojecten.

LTT Rhythm & LTT Airhub; een ijzersterke combinatie

De LTT Rhythm en LTT Airhub werken samen als één krachtig systeem binnen het LTT Health platform met verschillende toepassingen, waaronder geautomatiseerde interventies voor de veiligheid van de cliënt, binnenklimaat meting en de thuisautomatisering. (Domotica)

Het LTT Health platform maakt remote management en registratie mogelijk, wat desgewenst geïntegreerd kan worden met andere zorgplatforms. Dit bevordert autonomie en de juiste zorg op de juiste plaats.

Tevens kan de LTT Airhub worden uitgebreid met verschillende add-ons, zoals rookmelders, open-sluit sensoren, slimme stekkers en thermostaten, etc., etc. 

LTT Airhub - luchtkwaliteit monitor en gateway
De LTT Airhub
Zorgrobots

Integratie met derden

Het LTT Health platform is een open platform. Het integreren van meerdere zorginnovaties kan een grote bijdrage leveren aan de gebruikerservaring van een zorgprofessional en kosten besparen.

Het werken met één overzichtelijk systeem is gebruikersvriendelijker en zorgt voor een snellere adoptie in het zorgproces.

Denk hierbij onder andere aan slim incontinentiemateriaal, zorgrobots, slimme rollators en koppelingen met PGO’s.

Alarmeren bij incidenten

  • Naar verpleging in instelling
  • Naar verzorging thuis (VPT)
  • Naar zorgcentrale
  • Naar professional

Integratie

  • Persoonlijke dossiers
  • Beheersystemen
  • PGO’s en EPD/XIS

 

Open platform

  • Slim incontinentiemateriaal
  • Zorgrobots
  • Zorginnovaties

Samen innoveren aan een empatisch woning (VPT)?

De empatische woning is een ontwikkeling van Let Things Talk. Daarvoor is de LTT Rhythm sensor noodzakelijk. Op dit moment starten wij alleen innovatieprojecten met de LTT Rhythm sensor. Ben u geïntresseerd om een innovatieproject te starten met de LTT Rhythm, neem dan contact op met Jarno van der Woude, Directeur Zorg.