Search
Close this search box.

HomeLeefritme monitoring

Leefritme monitoring

Wat bedoelen wij met leefritme monitoring. Met de LTT Rhythm sensor kunnen wij anoniem monitoren wat de houding en de positie is van één of meerdere personen in een ruimte. Wij herkennen of een persoon zit, staat, gevallen is of aan het dwalen is. Val- en dwaaldetectie, maar ook de uit bed registratie. 

Daarnaast monitoren wij continue waar de cliënt(en) zich in een ruimte bevinden. Met behulp van artificial Intelligence worden patronen (leefstijl) van personen gedefinieerd. Om zo hun leefritme profiel te bepalen en afwijkingen daarin te herkennen en daarop te alarmeren.

Empatisch technologie @ Let Things Talk

Waarom leefritme monitoring?

Door iemands dagelijkse routines te monitoren, kunnen we dichtbij en op afstand cliënten betere zorg op maat aanbieden en ze daardoor veilig en langer gezond houden. Dit kan vooral nuttig zijn om incidenten sneller te herkennen en mogelijk zelfs te voorkomen. Uiteindelijk leidt dit tot een efficiëntere goedkopere zorg en meer meer rust voor de zorgprofessional. 

Trendanalyse met Artificial Intelligence

Met geavanceerde AI en trendanalyse biedt deze service inzicht in de leefstijl van een cliënt. Door persoonlijke profielen te creëren van cliënten, kan de zorg daar beter op worden afgestemd. De éne cliënt is nu eenmaal de andere niet. 

LTT Rhythm
LTT Rhythm

Houding

De Rhythm sensor kan meerdere houdingen herkennen, zoals zitten, staan en liggen.

Locatie

De Rhythm sensor kan zeer nauwkeurig de positie van één of meerdere personen in een ruimte bepalen.

Non-contact

De Rhythm sensor wordt aan de muur gemonteerd. Er is geen draagbare sensor nodig.

Privacy

De Rhythm sensor werkt zonder camera en is geschikt voor slaapkamer monitoring

Innovatie

De Rhythm sensor is in ontwikkeling en daarom alleen beschikbaar voor innovatieprojecten.

Open Platform

De Rhythm sensor is onderdeel van het LTT Health platform dat externe sensoren of software kan integreren.

Meer rust in de nachtzorg

Bij de nachtelijke zorg voor cliënten zijn belangrijke vragen: wat doen de cliënten ‘s nachts? Zijn er cliënten met een onregelmatig slaappatroon? Wie heeft nu dringend hulp nodig en wat kan nog even wachten? Hoe vaak vallen cliënten of gaan ze vaker naar het toilet?

Rust voor de zorgprofessional

Het is essentieel om deze vragen te beantwoorden voor de juiste zorg en aandacht die cliënten nodig hebben ‘s nachts. Door deze informatie bij te houden en overeenkomstig te behandelen, zorg je voor het welzijn en de veiligheid van cliënten. Bovendien geeft het rust voor de zorgprofessional. Rust voor de zorgprofessional is ontzettend belangrijk om de werkdruk te verlichten en betere werkomstandigheden te creëren.

Slaap gedrag monitoring

Hoe monitoren wij?

Monitoring met de LTT Rhythm kan zowel in zorginstellingen als op termijn ook thuis worden toegepast (VPT).

LTT Rhythm geeft inzicht in de dagelijkse routines van mensen, verhoogt de veiligheid met geavanceerde functies zoals het detecteren van vallen en dwalen. Zonder het gebruik van camera’s en is betrouwbaarder dan bewegingssensoren. Wij monitoren volledig anoniem dus 100% zonder camera’s.

LTT Rhythm

Leefritme monitoring voor uw organisatie?

De LTT Rhythm is een ontwikkeling van Let Things Talk. Op dit moment starten wij alleen innovatieprojecten met de LTT Rhythm sensor. Ben u geïntresseerd om een innovatieproject te starten met de LTT Rhythm, neem dan contact op met Jarno van der Woude, Directeur Zorg.