Search
Close this search box.

Een slimme veilige omgeving voor de zorg.

Digitale transformatie voor een betere betaalbare zorg

Let Things Talk creëert innovatieve technologie voor de zorg en werkt nauw samen met gerenommeerde gezondheidsorganisaties en onderwijsinstellingen. Onze missie is het overbruggen van personeelstekorten en de vergrijzing met innovatieve oplossingen om betere, efficiëntere en goedkopere zorg te kunnen bieden.

Wij geloven dat onze inspanningen zullen leiden tot een beter werkklimaat voor zorgprofessionals, lagere kosten voor de zorginstellingen en een hoger comfort voor hun cliënten.

eHealth platform

Het LTT Health platform is er om grote positieve veranderingen te realiseren.

Ons doel is om de gezondheid, het welzijn en de autonomie van cliënten te behouden en te verbeteren.  Onze technologie wordt nu op verschillende locaties intramuraal getest en verbeterd en zal op termijn ook beschikbaar zijn voor extramurale toepassing ervan.

eHealth

Val- en dwaaldetectie

Ontvang geautomatiseerd een alarm als een cliënt is gevallen of dwaalt in een ruimte.

Leefritme monitoring

Monitor privacy-proof het leefritme van uw cliënten. Krijg waardevolle inzichten met behulp van Artificial Intelligence.

Zomotica

Geautomatiseerde aansturing en alarmering met behulp van slimme apparaten op basis van leefritme en incidenten.

Bespaar op energieverbruik

Bespaar op gas- en stroomverbruik op basis van aanwezigheid in de kamers.

Leefritme monitoring voor uw organisatie?

De LTT Rhythm is een ontwikkeling van Let Things Talk. Op dit moment starten wij alleen innovatieprojecten met de LTT Rhythm sensor. Ben u geïntresseerd om een innovatieproject te starten met de LTT Rhythm, neem dan contact op met Jarno van der Woude, Directeur Zorg.