Search
Close this search box.

HomeOver Let Things Talk

Over Let Things Talk

Onze missie

Het revolutioneren van de manier waarop mensen hun leef-, werk- en leeromgeving ervaren. Door het gebruik van empatische technologie is ons toegewijde team in staat om naadloze ervaringen te creëren die productiviteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid bevorderen. Een allesomvattende oplossing die voldoet aan al uw behoeften op het gebied van een gezond binnenklimaat, energiebesparing en een betere gezondheidszorg.

Edwin Muller

Edwin Muller

Algemeen directeur
Jan Willem Casteleijn

Jan Willem Casteleijn

Technisch directeur
Jarno van der Woude

Jarno van der Woude

Directeur eHealth
Laurens van der Woude

Laurens van der Woude

Financieel director
empatische woning

Duurzame doelstellingen

Als bedrijf hecht Let Things Talk veel waarde aan duurzaamheid en streeft ernaar dit in elk aspect van de bedrijfsvoering door te voeren.

Met een onwrikbare toewijding aan duurzaamheid willen we energieverspilling verminderen omdat dit een significante impact heeft op het milieu. Als onderdeel van ons overkoepelende doel van duurzaamheid omarmen we samenwerkingsverbanden die onze inspanningen op dit gebied ondersteunen.

We geloven dat we ons steentje moeten bijdragen om een betere toekomst voor de komende generaties te waarborgen. Daarom richt ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zich op drie essentiële factoren – Mens, Planeet en Winstgevendheid. Geïnspireerd door de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDGs) willen we een positieve impact op onze planeet en samenleving creëren. Door de nadruk te leggen op deze belangrijke onderdelen, geloven we dat we een betere en mooiere toekomst voor iedereen kunnen bereiken.

People

Planet

Profit

Bij Let Things Talk wordt diversiteit en een positief werkklimaat gewaardeerd. We werken samen met organisaties uit verschillende culturen en hebben een respectvolle en inclusieve sfeer. Professionalisme, respect, teamwork en humor staan bij ons hoog in het vaandel, terwijl racisme en discriminatie worden afgewezen. We erkennen en belonen prestaties en streven naar de best mogelijke klantenondersteuning.

Let Things Talk hecht veel waarde aan duurzame praktijken in al onze diensten om bij te dragen aan een schonere, groenere toekomst. We beoordelen onze leveranciers en materialen en investeren in initiatieven om energieverspilling te verminderen en duurzaamheid te promoten. Onze toewijding aan het milieu heeft voordelen voor zowel uw organisatie als de wereld om ons heen.

Let Things Talk bevordert duurzame leef- en bedrijfspraktijken met gezonde, goedkope en productieve leef-, leer- en werkruimtes. We verminderen energieverbruik met intelligente systemen en optimaliseren personeelsplanning en schoonmaakprocessen om tijd en geld te besparen. Ons doel is bedrijven veerkrachtiger en winstgevender te maken, terwijl we streven naar een betere wereld die comfort en succes combineert.