Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeOver Let Things Talk

Over Let Things Talk

Creating Tomorrow’s Empathic Environment

Onze missie

Het revolutioneren van de manier waarop mensen hun leef-, werk- en leeromgeving ervaren. Door het gebruik van empathische technologie is ons toegewijde team in staat om naadloze ervaringen te creëren die productiviteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid bevorderen. Een allesomvattende oplossing die voldoet aan al uw behoeften op het gebied van een gezond binnenklimaat, energiebesparing en een betere gezondheidszorg.

Edwin Muller

Edwin Muller

Managing director
Jan Willem Casteleijn

Jan Willem Casteleijn

R&D director
Jarno van der Woude

Jarno van der Woude

Business development director
Laurens van der Woude

Laurens van der Woude

Financial director
empatische woning

Duurzame doelstellingen

Als bedrijf hecht Let Things Talk veel waarde aan duurzaamheid en streeft ernaar dit in elk aspect van de bedrijfsvoering door te voeren.

Let Things Talk gelooft, dat zij een steentje moet bijdragen om een betere toekomst voor de komende generaties te waarborgen. Daarom richt ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zich op drie essentiële factoren – Mens, Planeet en Winstgevendheid. Geïnspireerd door de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDGs) willen we een positieve impact op onze planeet en samenleving creëren. Door de nadruk te leggen op deze belangrijke onderdelen, geloven we dat we een betere en mooiere toekomst voor iedereen kunnen bereiken.

People

Planet

Profit

Bij Let Things Talk wordt diversiteit en een positief werkklimaat gewaardeerd. We werken samen met organisaties uit verschillende culturen en hebben een respectvolle en inclusieve sfeer. Professionalisme, respect, teamwork en humor staan bij ons hoog in het vaandel, terwijl racisme en discriminatie worden afgewezen. We erkennen en belonen prestaties en streven naar de best mogelijke klantenondersteuning.

Let Things Talk hecht veel waarde aan duurzame praktijken in al onze diensten om bij te dragen aan een schonere, groenere toekomst. We beoordelen onze leveranciers en materialen en investeren in initiatieven om energieverspilling te verminderen en duurzaamheid te promoten. Onze toewijding aan het milieu heeft voordelen voor zowel uw organisatie als de wereld om ons heen.

Let Things Talk bevordert duurzame leef- en bedrijfspraktijken met gezonde, veilige en productieve leef-, leer- en werkruimtes. We verbeteren het binnenklimaat, verminderen energieverbruik en verhogen de veiligheid met intelligente systemen om tijd en geld te besparen. Ons doel is om organisaties veerkrachtiger en winstgevender te maken, terwijl we streven naar een betere wereld die comfort en succes combineert.