Luchtkwaliteit monitor

Elke organisatie zou een zo optimaal mogelijk binnenklimaat voor zijn medewerkers willen realiseren. Een luchtkwaliteit monitor is daarom noodzakelijk. Veel van de apparatuur die op de markt is meet slechts één of enkele elementen die bepalend zijn voor een gezond en fris binnenklimaat. Binnen een kantoorgebouw zijn vaak meerdere factoren de oorzaak van voorkomende klachten van het personeel. Los je maar één probleem op, dan bestaat de kans dat andere blijven bestaan. Met het innovatieve en unieke meetsysteem brengt Let Things Talk alle factoren die bepalend zijn voor de luchtkwaliteit helder in beeld.

Niet alleen Co2 meten

Veel bedrijven en instellingen zijn al bekend met het monitoren van Co2. Maar komt de meetwaarde van luchtvochtigheid onder de 40% uit dan kunnen uw werknemers last krijgen van droge ogen. Is het percentage boven de 60% dan kan zich schimmel in kantoorruimtes ontwikkelen. Zo geven wij in Nederland nog weinig aandacht aan fijnstof, terwijl fijnstof veel schadelijker is, dan langdurige blootstelling aan een te hoge Co2 waarde.  

Slimme sensoren

De LTT Airhub, de professionele luchtkwaliteit monitor. Hiermee monitoren wij de luchtkwaliteit op CO2, luchtvochtigheid, temperatuur, fijnstof, vluchtige stoffen, licht en desgewenst stroomverbruik. Ook meten we ook het exacte aantal personen in een ruimte met onze slimme sensoren en daardoor krijgt uw gebouwbeheer een flinke upgrade”, legt directeur Edwin Muller uit.  Door de meting met infrarood te doen en niet met camera’s is ook de privacy gegarandeerd.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is het pakket van eisen van Rijksdienst van Ondernemend Nederland voor frisse scholen en gezonde kantoren

Besparing

Op de vraag waarom Let Things Talk het binnenklimaat en bezetting continu monitoren, heeft Edwin Muller een duidelijk antwoord. “Een goed binnenklimaat verlaagd ziekteverzuim, verbetert de prestaties en verhoogd het gevoel van comfort. Daarnaast kunnen wij u laten besparen op uw energiekosten met slimme thermostartknoppen, stekkers en verlichting met het LTT platform. Met de huidige energieprijzen is de investering binnen enkele jaren al terugverdient. 

Dashboard

Middels een digitaal toegankelijk dashboard heeft een opdrachtgever steeds toegang tot de gemeten gegevens. Dat is een actueel en historische inzicht over de bezetting en binnenklimaat.

Verduurzaam check

Doe de LTT verduurzaam check en bereken uw terugverdientijd.

Bent u als beslisser of eigenaar van uw onderneming geïnteresseerd in oplossingen van Let Things Talk en het verduurzamen van uw kantoorgebouw? Wilt u een gratis starterskit, een demo of een (online) presentatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top