Zet de knop ook om en bespaar direct op uw energiekosten

Een gezonde en vooral energiezuinige werkplek.

Zet de knop naar 19 graden of lager, maar dan automatisch.

Stop de energieverspilling en bespaar tot 50% op uw energieverbruik door op ruimteniveau de naregeling volledig automatisch af te stemmen op basis van een agenda en de aanwezigheid van personen.

Besparen met slimme thermostaten, stekkers en schakelaars direct verbonden met de LTT Airhub.

Met de LTT Airhub meten wij uw binnenklimaat en de bezetting in uw ruimtes. Met deze verzamelde gegevens stuurt de LTT Airhub autonoom uw slimme radiatorknoppen, stekkers en stroomschakelaars aan, waardoor u direct zal besparen op uw energieverbruik.

Beheer in de cloud

Het LTT systeem kunt u volledig beheren in de cloud. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de temperatuur in uw ruimtes of gebouw aanpassen. Belangrijk: Ook bij uitval van het internet blijft het systeem functioneren.

Zet de knop nu om en start met slim verwarmen, verlichten en ventileren van uw kantoor, school of hotel. Zeer eenvoudige installatie en Retro-fit. Daarmee geschikt voor zowel bestaande- als nieuwbouw.

Installatiebeurs Hardenberg
Danfoss ALLI zakelijk

Zet uw knop nu om en
bespaar tot 40% op uw energiekosten

Zet de knop ook om en bespaar tot 50%* op uw stookkosten

Door de bezetting en de luchtkwaliteit te monitoren in uw ruimtes, zijn wij in staat om uw verwarming intelligent te regelen. Volledig automatische met behulp van de LTT AIRHUB en slimme radiatorknoppen. Uw bestaande gebouwbeheersysteem kunnen wij indien gewenst koppelen.

Verwarmen met behulp van agendasturing en bezetting
Op basis van een week/jaar agenda kunt u vooraf de gewenste temperatuur per ruimte inregelen. Daarnaast meten wij de aanwezigheid van personen of deze ruimte wel of niet wordt gebruikt. Zo kunnen wij de temperatuur lager zetten als er geen personen in de ruimte zijn.

Start vandaag met besparen op energie, door ook de knop om te zetten.

*Bron: Ecofys the energy use of technical building systems

Intelligent ventileren

Intelligent ventileren met eigen gebouwbeheersysteem

Door te ventileren op basis van het aantal personen en het klimaat* in deze ruimte is het LTT platform in staat om intelligent te ventileren. Desgewenst koppelen wij uw gebouwbeheersysteem met het LTT platform in samenwerking met uw installateur.

Actief ventileren in plaats van passief

Door een persoon bij het betreden van een ruimte te tellen, kunnen wij een ongezonde omgeving voorkomen, door de ventilatie aan te passen aan het aantal personen in deze ruimte. Bestaande systemen werken passief en gaan pas extra ventileren als de luchtkwaliteit al slecht is.

Intelligent ventileren

Meten is zeker weten met de LTT Airhub

Let Things Talk BV creëert een gezonde leer- en werkomgeving. Wij meten de luchtkwaliteit en optioneel de bezetting in al uw ruimtes. Met behulp van de LTT Airhub en slimme apparaten laten  wij u slim ventileren, verwarmen en verlichten.

Hiermee verbeteren wij de luchtkwaliteit, het welzijn, het comfortgevoel van medewerkers, studenten en gasten en verlagen wij het energieverbruik met onze eigen ontwikkelde sensoren en software.

Wij monitoren continue de luchtkwaliteit waardes van: 

CO2, Fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk en de lichtopbrengst. (Geluid in versie Airhub V22)

Slimme stekkers
eenvoudig besparen

Stroom verbruiken alleen als dat nodig is

In veel scholen en kantoren staan veel electrische apparaten dag en nacht aan. Terwijl ze gemiddeld hooguit 9 uur per dag gebruikt worden.

Een eenvoudige rekensom geeft het volgende beeld. Stroomverbruik 24 uur x 7 dagen = 168 per week (sluip) stroomverbruik. Werkelijk gebruik hooguit 5 werkdagen x 9 uur =45  uur. Dat betekent, dat meer dan 70% van de werkweek uw apparaten nodeloos stroom verbruiken.

Denk hierbij aan smartboards, schermen, printers, keukenmachines, PC’ s, switches, etc. etc.

Bespaar op uw energiekosten en reduceer uw CO2 uitstoot, door alleen stroom te verbruiken als dat echt nodig is.

Slimme stekkers
Stroomverbruik meten

Meet uw
stroomverbruik

Uw stroomverbruik continue monitoren

Het meten van stroomverbruik kan diverse redenen hebben. Wellicht wilt u het verbruik monitoren van afzonderlijke ruimtes. Ook kunt u het stroomverbruik meten van bijvoorbeeld industriële machines. Om zo de bezettingsgraad te monitoren of storingen snel vast te kunnen stellen.

Meerdere meters aansluiten op een LTT Airhub

U kunt tot 10 individuele meters achter een LTT Airhub plaatsen. De verzamelde data wordt tot 5 jaar opgeslagen in onze datacentra. De data kan worden geraadpleegd in ons cloudportaal of middels onze API worden uitgelezen met bijvoorbeeld Microsoft BI.

Meer informatie over deze meters vind u via deze link.

Koppel uw
gebouwbeheersysteem

Maak uw gebouwbeheersysteem intelligenter

De LTT AIRHUB heeft Bluetooth en Zigbee ondersteuning om additionele hardware te verbinden, zoals  sensoren om aanwezigheid te meten, slimme thermostaten, slimme stekkers en verlichting.

Installatie in samenwerking met uw  installateur

Intelligent verwarmen, ventileren en verlichten doen wij in samenwerking met uw installateur, door de data beschikbaar te stellen in de taal van de installatiebranche o.a. BACnet, Modbus, OPC-UA, en wij ondersteunen bijna alle bekende PLC protocollen.

Gebouwbeheersysteem koppeling
LTT Platform overzicht

Dashboard met actuele en historische gegevens

Alle ruimtes in beeld

Raadpleeg 24×7 de actuele status van uw binnenklimaat en de bezetting van uw al individuele ruimtes.

Krijg inzicht door historische analyse. Wij bewaren de gegevens over het binnenklimaat en uw bezetting tot wel 5 jaar. U kunt elke gewenste periode selecteren, waarover u historie wilt inzien.

Alarmering, 3e Party integratie, exporteren, maatwerk dashboards het is allemaal mogelijk met de LTT Dashboards. En nog veel meer.

Energieverspilling scholen

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top