Schermen voor vergaderkamer

Meetingroom displays voor uw vergaderruimtes

Digital Sign Service is een weergaveoplossing voor het boeken van kamers en voor het beheren van vergaderruimtes. Boek vergaderingen rechtstreeks op de displays (aanraakschermen) buiten de vergaderruimte of direct via uw MS Outlook ® -omgeving.

De dynamische bewegwijzering oplossing voor kamerreserveringen zorgt ervoor dat de informatie op het display van de vergaderruimte altijd up-to-date is, waardoor zowel de interne en externe communicatie wordt verbeterd. Onze software is geschikt voor iOS , Android en Windows, zodat u zelf kunt bepalen welke hardware u wilt gebruiken bijpassend bij uw interieur.

De belangrijkste mogelijkheden

 • Bekijk huidige en komende vergaderingen
 • Maak, bevestig en bewerk vergaderingen direct op een display (touchscreen)
 • Kleurcodering: toont de beschikbaarheid van de vergaderruimten
 • Met één druk op de knop vergaderingen starten of beëindigen
 • Beheer al uw digitale borden op afstand vanaf één locatie
 • Gecentraliseerd, webgebaseerd dashboard
 • Ingebouwde editor
 • Voorbeeldsjablonen inbegrepen
 • Pincode-bescherming voor toegang tot het display (touchscreen)
 • RFID-kaartlezer voor een verbeterde beveiliging
 • Werkruimte-boekingsdisplay met LED-statuslampje
 • Bekijk vergaderingen voor meer kamers op één scherm
 • Ondersteuning voor meerdere tijdzones
 • Integratie met Microsoft Exchange en MS Office 365, MS Teams
Vergaderkamer reserveringssysteem
Boek vergaderingen rechtstreeks op de displays

Boekingssysteem voor vergaderruimten

De digital signage-oplossing voor vergaderruimten houdt werknemers en bezoekers op de hoogte van actuele en geplande vergaderingen die in de ruimte plaatsvinden. Digital Sign Service elimineert verwarring over wie de vergaderkamer heeft geboekt en of de ruimte beschikbaar is. Boek vergaderingen rechtstreeks op de displays. Digital Sign Service integreert naadloos uw schermen met het Microsoft-platform.

Wanneer u een vergadering boekt in MS Outlook, wordt de vergaderingsinformatie automatisch weergegeven op het juiste scherm voor het boeken van een kamer. U kunt ook een ruimte reserveren of een vergadering wijzigen, met behulp van het touchscreen (display) buiten de vergaderruimte.

U kunt de digital signage van de vergaderruimte configureren, om video- of achtergrondafbeeldingen weer te geven met uw eigen bedrijfslogo of andere relevante bedrijfsinformatie.

Beheer al uw schermen vanaf één locatie

Beheer al uw digitale schermen op afstand vanaf één locatie, via een webbased dashboard. Het dashboard wordt real-time bijgewerkt en biedt een snel overzicht van waardevolle gegevens, zoals het aantal gebruikte digitale schermen, het niet komen opdagen, verlengde of beëindigde reserveringen enz. Boek vergaderingen rechtstreeks op de displays

Gebruiksvriendelijke sjablooneditor

Met de ingebouwde sjablooneditor kunt u eenvoudig een unieke lay-out maken voor uw vergaderruimteschermen, die is aangepast aan het logo, de kleuren, het lettertype en de afbeeldingen van uw bedrijf Zodat deze passen bij de branding van uw organisatie.

Registeren met RFID-authenticatie

Verbeter de beveiliging en verantwoordingsplicht door gebruikers te verplichten zichzelf te identificeren via een RFID-kaart om vergaderingen te bevestigen of nieuwe vergaderingen rechtstreeks op het display te plannen. Als de organisator niet verschijnt en de vergadering bevestigt, wordt de ruimte automatisch vrijgegeven voor gebruik door anderen.

Met digitale schermen inclusief RFID-kaartlezer kunnen uw schermen in de vergaderruimte optioneel worden beperkt tot geautoriseerde kaarthouders. Dit voorkomt dat mensen hun eigen vergaderboekingen wijzigen of zonder toestemming de vergaderruimten gebruiken.


vergaderkamer reserveringsysteem

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan

Werk in een gezond binnenklimaat

Ondersteun het nieuwe werken, verbeter uw processen en werk efficiënter. Wij leveren concrete praktische oplossingen aan organisaties op het gebied van Smarter Working, Smart Office en Smarter Shopping. Wij hebben oog voor actuele thema’s, zoals het klimaat, privacy, informatieplicht en de energietransitie. Let Things Talk maakt o.a. uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger.

Bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Let Things Talk biedt voor iedere werkplek een passende en duurzame oplossing.

Go Top