Zoek
Sluit dit zoekvak.

HomeVergaderkamer schermen

Vergaderkamer schermen

Inzicht in beschikbaarheid

Digital Sign Service is een handige tool om vergaderruimtes te boeken en te beheren. Je kunt bijeenkomsten boeken via de touchscreens buiten de vergaderruimte of via MS Outlook. 

Dankzij dynamische wegwijzers zijn de displays altijd up-to-date, wat zowel de interne als externe communicatie verbetert. De software is compatibel met iOS, Android en Windows en je kunt de lay-out aanpassen, zodat deze past bij jouw interieur ontwerp.

Vergaderkamer displays

Mogelijkheden

Digital Sign service mogelijkheden: 

Bekijk, maak en beheer vergaderingen direct op een touchscreen inclusief kleurcodering voor beschikbaarheid van de vergaderkamers

Met één druk op de knop vergaderingen starten of beëindigen en beheer digitale borden op afstand vanuit één webgebaseerd dashboard met een ingebouwde editor. 

Inclusief voorbeeldsjablonen en pincode- en RFID-kaartlezer, LED-statuslampje.

Bekijk vergaderingen voor meerdere kamers met ondersteuning voor tijdzones en Microsoft Exchange-integratie.

Digital sign service biedt duidelijk

Onze digitale bewegwijzering oplossing voor vergaderruimtes houdt personeel en bezoekers op de hoogte van huidige en geplande vergaderingen die plaatsvinden in de kamer. 

Digital Sign Service elimineert verwarring over kamer beschikbaarheid en boekingen. Boek vergaderingen rechtstreeks op de displays en integreer ze naadloos met het Microsoft platform. 

Wanneer u een vergadering boekt in MS Outlook, wordt de vergaderinformatie automatisch weergegeven op het juiste scherm voor kamerboeking. U kunt ook een kamer reserveren of een vergadering wijzigen met behulp van het touchscreen display buiten de vergaderruimte. 

 

Vergaderkamer scherm voor bij entree

Beheer op één locatie

Vergaderkamer scherm 2

Beheer al uw digitale schermen op afstand vanaf één locatie met een webdashboard. Real-time updates met informatie over reserveringsstatus en gebruik.

Boek vergaderingen rechtstreeks op de schermen en gebruik een ingebouwde sjablooneditor om de weergave aan te passen aan uw bedrijfsrichtlijnen.

Verbeter de beveiliging en verantwoordingsplicht met RFID-authenticatie voor gebruikers om zichzelf te identificeren en vergaderingen te bevestigen.

Voorkom ongeautoriseerd gebruik van de vergaderruimte met geautoriseerde toegang voor kaarthouders inclusief RFID-kaartlezers.