Search
Close this search box.

HomeWorkspace management

Workspace management

Reserveer eenvoudig online uw werkplek

Kantoren veranderen en veel werknemers werken vanuit huis. Bedrijven willen hun werknemers de mogelijkheid bieden om eenvoudig op afstand een werkplek, vergaderruimte of parkeerplek te reserveren.

Werkplekbeheer maakt flexibel werken gemakkelijk. Bedrijven willen ook weten hoe hun gebouwen worden gebruikt, zodat ze vragen over faciliteiten en eigendommen kunnen beantwoorden. Deze Workspace-app geeft deze antwoorden.

werkplek reserveringssysteem

Inzicht in beschikbaarheid

De Workspace-app is een handige tool voor werknemers, die real-time informatie biedt over werkruimte, vergaderruimtes en parkeergelegenheid. Het optimaliseert middelen, verhoogt de productiviteit en bespaart tijd omdat werknemers makkelijk middelen kunnen reserveren.

De geavanceerde functies van het werkplek beheer omvatten het sluiten van digitale werkruimten en afdelingen, wat bijdraagt aan energiebesparende inspanningen.

Het stroomlijnt processen en biedt end-to-end oplossingen voor organisaties om middelen te optimaliseren en operaties te stroomlijnen.

Zoek en boek met App

Gebruik de Workspace-app om werkruimtes, parkeerplaatsen en vergaderruimtes te reserveren en te beheren via Microsoft Office 365®.

Belangrijke functies zijn onder meer het gemakkelijk vinden en boeken van beschikbare werkruimtes, parkeerplaatsen en vergaderruimtes via telefoon, toegang op afstand tot reserveringen en QR-code scannen.

Vereenvoudig het boeken met cloud portaal installatie en aangepast beheer op uw desktop. Digitale plattegronden met kleurcodering maken het gemakkelijk om werkruimtes te vinden met specifieke faciliteiten of in de buurt van uw team of collega.

De werkplek App
Eenvoudige adoptie

Eenvoudige adoptie

Om flexibel werken makkelijker te maken, wordt aanbevolen om nieuwe functies en procedures toe te voegen aan bestaande kantoortoepassingen.

Met onze producten kunt u ervoor zorgen dat bestaande kantoortoepassingen zoals Microsoft 365 en Outlook geschikt zijn voor het reserveren van werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen.

Uw collega’s kunnen direct een werkplek boeken via onze Workspace-app en/of via een unieke QR-code op het bureau. Maar ook  medewerkers helpen om collega’s op kantoor te vinden tijdens het boeken van een werkplek.

Onze projectmethode

Let Things Talk neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van uw werkplekmanagement oplossing. Het gehele proces vanaf A tot Z wordt door ons verzorgd. Dit betekent dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over de installatie, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gebruik van de verschillende tools.

Maar daar houdt het niet op. Na de installatie bieden wij een uitgebreide training aan voor uw medewerkers, waarbij wij de fijne kneepjes van de oplossing zullen uitleggen. Dit kan zowel op locatie als online worden gegeven, afhankelijk van uw voorkeur. Ook na de training blijven wij u ondersteunen en zullen wij u op de hoogte houden van onze dienstverlening, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze totaaloplossing. Kies voor Let Things Talk en maak uw bedrijfsprocessen efficiënter en gemakkelijker!

Onze projectmethode