Search
Close this search box.
Het ROC Rivor college kan elke uitdaging aanfacilityHet ROC Rivor college kan elke uitdaging aan

Het ROC Rivor college kan elke uitdaging aan

Het ROC Rivor college kan elke uitdaging aan. Het onderwijs staat voor een aantal flinke uitdagingen. Met net de recente coronacrisis achter de rug. Worden scholen geconfronteerd met een forse toename van het aantal leerlingen door de oorlog in de Oekraïne. Daar bovenop komt de forse stijging van de energieprijzen.

Door de coronacrisis is het monitoren van CO2 in lokalen een speerpunt geworden van scholen. Naast het monitoren van Co2, speelde er bij het ROC Rivor college de wens om het gehele binnenklimaat van de locaties naar een beter niveau te brengen voor medewerkers en leerlingen en bovendien wil het ROC Rivor fors besparen op energie.

Door de toename van het aantal leerlingen zal elke vierkante meter zinvol ingezet moeten worden, daarvoor is een goed inzicht in het binnenklimaat en de bezetting onontbeerlijk.

Met het LTT Facility platform geven wij van alle locaties die in eigendom zijn van het ROC Rivor College inzicht in het binnenklimaat en desgewenst de benutting van de lokalen en kantoren met behulp van de LTT Airhub.  Daarnaast regelen wij volledig automatisch de thermostaatkranen en gebruiken wij slimme stekkers om elektrische apparatuur automatisch in-en-uit te schakelen. Zo wordt er niet meer onnodig lang en te hoog gestookt en teveel stroom verbruikt.

Zo kan het ROC Rivor college weer elke uitdaging aan. Wilt u meer weten over onze oplossing bij het ROC Rivor college, neem dan contact met ons op. Dat kan per mail of telefonisch op 0512-208000.