Zoek
Sluit dit zoekvak.
Let Things Talk steekt de grens overfacilityLet Things Talk steekt de grens over

Let Things Talk steekt de grens over

/luchtkwaliteit-monitor/Let Things Talk steekt de grens over. In Vilvoorde, nabij Brussel in België is de land- en tuinbouwschool Horteco gevestigd. Deze school met 10 panden en met een oppervlakte van maar liefst 47 hectare groot worden studenten uit heel België klaargestoomd tot professionals in de land- en tuinbouw.

Een werkelijk prachtige school, met enorme kassen en waar maar liefst 1000 dieren leven, o.a., vogels, muizen, slangen, paarden, emoes, hagedissen. En nog veel meer. Een omgeving als deze vraagt enorm veel energie. Een uitdaging voor de directie met de huidige energieprijzen.

En daarom, worden alle gebouwen voorzien van LTT Airhubs, icm met bezettingssensoren voor het monitoren van het binnenklimaat en automatisch de warmtevraag in de ruimtes na te regelen om basis van een agenda en de actuele bezetting. Dit in samenwerking met Danfoss.

#Horteco #Energiebesparen #landbouw #tuinbouw #onderwijs #Belgie#slimmethermostaten Danfoss Climate Solutions#LetThingsTalk#ZoKanHetOok #samenwerken