Caparis en Let Things Talk

Geen half werk. Voor het trainen van de medewerkers van Caparis heeft Caparis speciaal een trainingsruimte voor Let Things Talk ingericht. Waarmee de medewerkers van Caparis bekend worden gemaakt met de sensortechnologie van Let Things Talk en hoe deze te installeren en te onderhouden.

Caparis coacht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende werkplek. Zo worden de medewerkers van Caparis Montage getraind in het uitvoeren van uiteenlopende montage- en assemblagewerkzaamheden. Zij hebben vooral talent voor het monteren en assembleren van besturingen, bedieningskasten en -panelen en kabelbomen.

En dat het werkt hebben we al in praktijk gezien. Medewerkers zijn super gemotiveerd om aan de slag gaan. Na het volgen van een trainingsprogramma van enkele maanden staan wij daarna gezamenlijk voor u klaar.

Let Things Talk creëert een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving. Door het monitoren van het binnenklimaat en de bezetting in uw ruimtes en daar direct op te acteren met behulp van slimme sensoren, zoals met slimme thermostaten van Danfoss Climate Solutions, AduroSmart stekkers en Philipsbewegingssensoren. Het LTT-Platform (SaaS) maakt het mogelijk.

Meer informatie kunt u vinden op de LinkedIn pagina’s van Caparis en Let Things Talk.

#samengroeien #duurzaaminzetbaar #energiebesparing#duurzaamondernemen

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top