Zoek
Sluit dit zoekvak.
Caparis en Let Things Talk werken samen aan een duurzame wereldAlgemeenUpdateCaparis en Let Things Talk werken samen aan een duurzame wereld

Caparis en Let Things Talk werken samen aan een duurzame wereld

Caparis heeft een speciale trainingsruimte opgezet voor Let Things Talk om hun werknemers volledig op te leiden. Dit zal hen vertrouwd maken met de sensor technologie van Let Things Talk, hoe ze deze kunnen installeren en onderhouden. Caparis coacht mensen die beperkte toegang hebben tot werkgelegenheid en helpt hen aan een geschikte baan.

De medewerkers van Caparis Montage worden getraind om verschillende assemblage- en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Ze zijn met name bekwaam in het monteren en installeren van bedieningen, besturingskasten, panelen en kabelbomen.

Caparis heeft gezien dat het programma werkt en de werknemers zijn zeer gemotiveerd om te beginnen. Ze zullen beschikbaar zijn voor jou na het voltooien van het trainingsprogramma.

Let Things Talk biedt een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving. Het bewaakt het binnenklimaat en de bezetting in jouw ruimte en reageert snel met behulp van slimme sensoren zoals slimme thermostaten van Danfoss Climate Solutions, slimme stekkers en Philips bewegingssensoren. Het LTT Facility Platform maakt dit mogelijk.

Meer informatie is te vinden op de LinkedIn-pagina’s van Caparis en Let Things Talk.

Caparis en Let Things Talk werken samen aan een duurzame wereld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.