Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een mooie match

Een mooie match! Caparis en Let Things Talk. Iedereen doet ertoe en kan meedoen.

Caparis, een talentbedrijf dat denkt in kansen, kijkt naar mogelijkheden en werkt aan werk. Caparis coacht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een werkplek. Talent, dat je moet herkennen, coachen en activeren.

Zo is Thomas vorig jaar na een intensieve opleiding bij Let Things Talk gestart als installatiemonteur en heeft al heel wat projecten op zijn naam mogen schrijven. En wij zijn blij mee Thomas en Thomas met ons.

Prettige samenwerking

Dit is mogelijk, door de prettige constructieve samenwerking tussen Caparis en Let Things Talk. Let Things Talk dat hoogwaardige sensortechnologie ontwikkeld voor het realiseren van een gezonde, comfortabele, veilige en energiezuinige leer, werk en leefomgeving.

Gebruiksvriendelijkheid

Een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van onze dienstverlening is de zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Als het gaat om gebruik, beheer en installatie van onze technologie. Daarmee maken wij hoogwaardige sensortechnologie voor iedereen toegankelijk.

Tip: Bent u op zoek naar kwalitatieve arbeidskrachten voor o.a. de installatie, schoonmaak of assemblage. Kijk dan ook even op de website van Caparis. www.caparis.nl

hashtagMooieSamenwerking hashtagSamenwerken hashtagKanOokAnders hashtagMaatschappelijk Caparis Let Things Talk