Search
Close this search box.

HomeLTT eFacility platform

LTT eFacility platform

Gebruik het LTT eFacility platform om uw gebouwen, zones en ruimtes veilig te monitoren en te beheren met slimme apparaten.

Verzamel en bewaar schaalbare en betrouwbare gegevens en visualiseer deze gemakkelijk voor operationele en managementdoeleinden. Automatiseer de naregeling van uw thermostaten en bespaar op energiekosten.

Het platform is uit te breiden met extra sensoren en add-ons om uw ruimtes comfortabeler, gezonder en efficiënter te maken.

Zones
Zones

Deel en beheer in zones

Bewaak en beheer de dynamiek in uw ruimtes, zones en gebouwen met het LTT-platform. Verzamel gegevens, beheer sensoren en genereer managementrapporten per ruimte en vooraf bepaalde zone. Krijg real-time en historische inzicht in de luchtkwaliteit en de bezetting en ontvang desgewenst alarmmeldingen bij overschrijding van ingestelde waarden.

Automatiseer stopcontacten en gebruik slimme thermostaten om energie te besparen. Het LTT-platform ondersteunt verschillende sensoren voor een gezondere, comfortabelere, veiligere en energiezuinigere gebouwen.

Schaalbaar

LTT is een schaalbaar platform dat is ontworpen voor gebouwbeheerders met één of meerdere locaties.

Meerdere gebruikers met desgewenst aangepaste toegangsniveau met meertalige ondersteuning. Standaard zijn Nederlands als Engels beschikbaar.

Homepage portal.letthingstalk.nl
Rapportages

Uitgebreide rapportages

Krijg 24/7 toegang tot real-time en historische data van al uw ruimtes, zones en gebouwen met behulp van dashboards. Ze tonen het binnenklimaat en bezetting per ruimte, zone of gebouw. Naast een dashboard per ruimte, bieden we ook een digitale tweeling (plattegrond) van uw gebouw, een top 10 dashboard van de hoogste gemeten luchtkwaliteit waarden en bezettingsgraden per ruimte.

Maak rapportages in Microsoft BI met onze Rest-API of met uw bestaande applicaties. Met slechts een paar klikken heeft u een volledig beeld van de huidige en historische dynamiek in uw gebouw.

Integreer uw gebouwbeheersysteem

Het LTT-platform kan geïntegreerd worden met uw gebouwbeheersysteem, zoals de gebouwbeheersystemen van Priva, Schneider, Siemens, BR Controls en Webeasy. 

Direct maar soms met behulp van de EWON Flexy. Door gebruik te maken van de LTT API en EWON Flexy is het mogelijk om ons protocol te vertalen naar Modbus, BACnet of PLC, waardoor connectiviteit met elk gebouwbeheersysteem wordt vergemakkelijkt. 

De koppeling met uw GBS verzorgen wij alleen in samenwerking met uw gebouwbeheersysteem leverancier.

Ewon Flexy
Beheer op afstand

Betrouwbaar en flexibel

Met het LTT SaaS-platform tot uw beschikking heeft u de mogelijkheid om op afstand uw sensoren en actuatoren te configureren, waar dan ook en op elk moment, met behulp van een standaard webbrowser. 

Dit betekent dat u ongeacht uw locatie, of u nu thuis werkt of op kantoor werkt, altijd toegang heeft die u nodig heeft om de schema’s van thermostaten en stopcontacten binnen elk gebouw, zone, ruimte aan te passen. 

Het LTT-platform wordt gehost in onze eigen datacenter omgeving in Nederland. Wel zo’n prettige gedachte. De gegevens zijn en blijven van u.  

Binnenklimaat monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische binnenklimaat waarden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bezettingsgraad monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische bezettingsgraden van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Stroomverbruik monitoring

Krijg inzicht in de actuele - en historische stroomverbruik van al uw ruimtes, zones en gebouwen

Bespaar op energieverbruik

Bespaar op gas- en stroomverbruik op basis van een agenda en benutting van uw ruimtes.