Zoek
Sluit dit zoekvak.
Bezoek onze stand op de IPON 2022facilityBezoek onze stand op de IPON 2022

Bezoek onze stand op de IPON 2022

De IPON beurs is al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar onderwijs. Op 6 & 7 april 2022 vindt de 11de editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die je en jouw school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering. Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk unieke oplossingen voor een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving.

Een goed binnenklimaat verlaagd ziekteverzuim, verbetert de prestaties en verhoogd het gevoel van comfort. Bovendien laten wij u fors besparen op uw energiekosten door het gebruik van gas- en stroom af te stemmen het gebruik van uw ruimtes en slimmere stooklijnen.

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. De partners & inspiratie die jij nodig hebt vind je dan ook op de IPON.

Registreer hier u gratis voor de IPON 2022 op 6 en/of 7 april as. en bezoek Let Things Talk op stand E106.