Search
Close this search box.
Langer Zelfstandig Thuis door LTTdigitale zorgLanger Zelfstandig Thuis door LTT

Langer Zelfstandig Thuis door LTT

LTT ook voor thuis, maar dan vooral Langer Zelfstandig Thuis. Tijdens het Tech matters Vegro event heeft Let Things Talk de LTT Rhythm geïntroduceerd. De LTT Rhythm kan volledig privacy proof leefritme monitoren van verschillende personen in een ruimte. Zo kan de LTT Rhythm anoniem de posities bepalen van personen, houdingen herkennen. Voor toepassingen als valdetectie en dwaaldetectie.

De LTT Rhythm & LTT Airhub vormen samen een ijzersterk duo

In combinatie met de LTT Airhub kan er geautomatiseerd worden ingrepen als bijvoorbeeld de veiligheid van een client in gevaar is of handelingen automatiseren om langer thuis wonen mogelijk te maken. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid.

In samenwerking met gerenommeerde organisaties en leveranciers uit de zorg ontwikkelen wij verder aan deze technologie. Zo koppelen wij het LTT Health platform reeds aan bewegingssensoren, peoplecounters, thermostaten, stekkers, vibratiesensoren, waterleksensoren. En op korte termijn verwachten wij zorgrobots, smartwatches en VR-brillen toe te voegen, waardoor er allerlei nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Vanwege het sterk groeide personeelstekort in de zorg en de toenemende vergrijzing ontstaat er de noodzaak om de zorg nog efficiënter te organiseren. Leefritme monitoring  in een intramurale en extramurale omgeving kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Geïnteresseerd, wilt u informatie of wellicht een samenwerking starten. Neem dan contact op met onze Digital Health manager Jarno van der Woude. Jarno is bereikbaar op 06 – 218 98 262 of per mail op jarno@letthingstalk.nl