Samenwerking met Let Things Talk

samenwerken met LTT

Partner worden van LTT?

Partner worden van Let Things Talk? Installatie partners leveren zelfstandig onze oplossingen voornamelijk aan organisaties uit het onderwijs, zorg, (semi)- overheid en industrie.

De levering en installatie van onze oplossingen kunnen onze partners zelfstandig verzorgen. Desgewenst ondersteunen wij bij installatiewerkzaamheden onze partners en verzorgen een opleiding voor uw medewerkers.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Let Things Talk? Neem vrijblijvend contact op en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Stuur een bericht

  Strategisch partner Bowinn

  Bowinn is dé plek waar ondernemers, overheden, onderwijs en innovatie samenkomen. Hier wordt door leden uit het noordoosten van Friesland gewerkt aan toekomstgerichte ontwikkelingen voor de bouw- en leefomgeving.

  Ideaal voor Let Things Talk zijn de klimaatkamers van Bowinn. In deze klimaatkamers kan elk binnen- en buitenklimaat nagebootst worden om te bepalen hoe innovaties zich gedragen onder verschillende omstandigheden. Condities die hier beïnvloed kunnen worden zijn o.a. temperatuur, luchtvochtigheid en wind. De klimaatkamers zijn voorzien van verwarming, koeling, ventilatie en meetapparatuur. In deze klimaatkamers kan Let Things Talk al haar sensoren uitvoerig gaan testen.

  Links: Martin van der Veen, Directeur Bowinn

  Rechts: Edwin Muller, Directeur Let Things Talk

  Let Things Talk partner Bowinn
  Innovatie voor het onderwijs

  Strategisch partner de Meshallen

  De Meshallen is hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs gerelateerde organisaties ontmoeten, netwerken, werken, kennisdelen, inspireren, vergaderen en trainen.

  Het doel van de Meshallen is het onderwijs te verbeteren door Onderwijs, Overheid en Ondernemers met elkaar te verbinden. Kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines leidt tot nieuwe inzichten en vernieuwing.

  Een broedplaats voor mooie ontwikkelingen en initiatieven waar onderwijs en ondernemers actief in het onderwijsveld elkaar ontmoeten en versterken. www.demeshallen.nl

  Go Top