Samenwerking met Let Things Talk

samenwerken met LTT

Partner worden van LTT?

Partner worden van Let Things Talk? Wij leveren in samenwerking met partners uit ons ecosysteem slimme oplossingen op tal van gebieden aan de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, retail, horeca en het bedrijfsleven. Wij leveren het LTT softwareplatform, LTT sensoren en verzorgen de programmering daarvan. U als partner ontvangt daar ook een vergoeding voor! Daarnaast wordt de levering van hardware, displays, netwerken en de lokale installatie daarvan verzorgt door onze partners. Desgewenst kunnen wij u hierin ondersteunen.

Leadpartner of installatiepartner worden?
Wilt u meer informatie over ons partnerprogramma van Let Things Talk?  Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Let Things Talk, neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Let Things Talk? Let Things Talk maakt graag nieuwe partners, om de service te laten groeien. Neem vrijblijvend contact op en kom meer te weten over onze voorwaarden.

Stuur een bericht

  Strategisch partner Bowinn

  Bowinn is dé plek waar ondernemers, overheden, onderwijs en innovatie samenkomen. Hier wordt door leden uit het noordoosten van Friesland gewerkt aan toekomstgerichte ontwikkelingen voor de bouw- en leefomgeving.

  Ideaal voor Let Things Talk zijn de klimaatkamers van Bowinn. In deze klimaatkamers kan elk binnen- en buitenklimaat nagebootst worden om te bepalen hoe innovaties zich gedragen onder verschillende omstandigheden. Condities die hier beïnvloed kunnen worden zijn o.a. temperatuur, luchtvochtigheid en wind. De klimaatkamers zijn voorzien van verwarming, koeling, ventilatie en meetapparatuur. In deze klimaatkamers kan Let Things Talk al haar sensoren uitvoerig gaan testen.

  Links: Martin van der Veen, Directeur Bowinn

  Rechts: Edwin Muller, Directeur Let Things Talk

  Let Things Talk partner Bowinn
  De meshallen

  Strategisch partner de Meshallen

  De Meshallen is hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs gerelateerde organisaties ontmoeten, netwerken, werken, kennisdelen, inspireren, vergaderen en trainen.

  Het doel van de Meshallen is het onderwijs te verbeteren door Onderwijs, Overheid en Ondernemers met elkaar te verbinden. Kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines leidt tot nieuwe inzichten en vernieuwing.

  Een broedplaats voor mooie ontwikkelingen en initiatieven waar onderwijs en ondernemers actief in het onderwijsveld elkaar ontmoeten en versterken. www.demeshallen.nl

   

  Go Top