Samenwerking met Let Things Talk

samenwerken met LTT

Partner worden van LTT?

Partner worden van Let Things Talk? Installatiepartners leveren onze oplossingen aan organisaties voornamelijk in het onderwijs, aan de overheid, zakelijke dienstverlening en in de hospitality branche .

De levering van de LTT sensoren, hardware en de installatie daarvan verzorgen onze partners zelfstandig. Desgewenst kunnen wij u hierin volledig ondersteunen en een opleiding verzorgen voor uw medewerkers.

Leadpartner of installatiepartner worden?

Wilt u alleen leads doorgeven aan Let Things Talk, dat kan ook.

Wilt u meer informatie over ons partnerprogramma van Let Things Talk?  Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Let Things Talk, neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Let Things Talk? Let Things Talk maakt graag nieuwe partners, om de service te laten groeien. Neem vrijblijvend contact op en kom meer te weten over onze voorwaarden.

Stuur een bericht

  Strategisch partner Bowinn

  Bowinn is dé plek waar ondernemers, overheden, onderwijs en innovatie samenkomen. Hier wordt door leden uit het noordoosten van Friesland gewerkt aan toekomstgerichte ontwikkelingen voor de bouw- en leefomgeving.

  Ideaal voor Let Things Talk zijn de klimaatkamers van Bowinn. In deze klimaatkamers kan elk binnen- en buitenklimaat nagebootst worden om te bepalen hoe innovaties zich gedragen onder verschillende omstandigheden. Condities die hier beïnvloed kunnen worden zijn o.a. temperatuur, luchtvochtigheid en wind. De klimaatkamers zijn voorzien van verwarming, koeling, ventilatie en meetapparatuur. In deze klimaatkamers kan Let Things Talk al haar sensoren uitvoerig gaan testen.

  Links: Martin van der Veen, Directeur Bowinn

  Rechts: Edwin Muller, Directeur Let Things Talk

  Let Things Talk partner Bowinn
  Innovatie voor het onderwijs

  Strategisch partner de Meshallen

  De Meshallen is hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs gerelateerde organisaties ontmoeten, netwerken, werken, kennisdelen, inspireren, vergaderen en trainen.

  Het doel van de Meshallen is het onderwijs te verbeteren door Onderwijs, Overheid en Ondernemers met elkaar te verbinden. Kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines leidt tot nieuwe inzichten en vernieuwing.

  Een broedplaats voor mooie ontwikkelingen en initiatieven waar onderwijs en ondernemers actief in het onderwijsveld elkaar ontmoeten en versterken. www.demeshallen.nl

  Go Top