[gtranslate]

Uw empatische omgeving is onze service.

Let Things Talk zet zich in voor het welzijn van haar klanten door een gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen te creëren.

Met de geavanceerde LTT sensoren en de platformen van Let Things Talk monitoren en acteren wij op uw binnenklimaat, de bezetting en het leefritme van personen voor een  comfortabele, veilige  en gezonde omgeving. Zodat onze en uw klanten zich kunnen blijven focussen op activiteiten die voor hun belangrijk zijn.

 

“Wij geloven dat een slimme gezonde veilige omgeving de productiviteit bevordert, comfort verhoogd en verspilling tegengaat, met behulp van empatische technologie, doen wij er alles aan om dit te bereiken. Edwin Muller – Directeur Let Things Talk

LTT Platform - SaaS

Deze organisaties waren u voor.

Met als doel het verbeteren van het leven van mensen heeft Let Things Talk empatische technologieën ontwikkeld. De gebieden waar onze technologie een significante invloed heeft, is het besparen op energiekosten, verbeteren van de luchtkwaliteit en de bezetting, het verhogen van het welzijn van ouderen en minder validen met behulp van leefritme monitoring.

"Omarmen van empatische technologie verbetert het leven van mensen."

Tegenwoordig laat geavanceerde technologie de ontwikkeling van verschillende toepassingen toe die ons leven makkelijker, veiliger en comfortabeler kunnen maken.

Van slimme thermostaten tot leefritme sensoren en door het toepassen van Artificial Intelligence heeft technologie de manier waarop we onze omgeving kunnen monitoren en beheren revolutionair veranderd. Of het nu gaat om het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, verbeteren van de luchtkwaliteit en de bezetting of het monitoren van het leefritme van ouderen. Zodat zij de zorg krijgen die ze verdienen.

De oplossingen van Let Things Talk

Let Things Talk heeft sensoren en software ontwikkeld voor gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen.

Inzicht door Artificial Intelligence

Inzicht in de ontwikkeling van ziektebeelden en verwachting.

"Uw privacy, onze zorg"

Bij Let Things Talk hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en privacygerichte technologie om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Onze toewijding aan privacy onderscheidt ons van concurrenten die mogelijk ingrijpende technologieën gebruiken om gegevens te verzamelen. Bij Let Things Talk vermijden we camera’s en vergelijkbare technologieën om onze klanten volledige gemoedsrust te bieden. Kies Let Things Talk voor complete privacyzekerheid.

eFacility oplossingen

Wilt u inzicht in het binnenklimaat en/of bezetting van uw ruimtes? Zijn uw ruimtes te warm of te koud is? Bent u op zoek naar een manier om uw energierekening te verlagen zonder comfort op te offeren en deze zelfs te verbeteren? Zoek niet verder dan onze energiezuinige oplossingen met behulp van het LTT Facility platform.

Makkelijk te installeren en geschikt voor zowel bestaande als nieuwe gebouwen, is deze milieuvriendelijke oplossing de perfecte manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw werkomgeving te verbeteren. Maak gebruik van de kracht van onze technologie en begin vandaag nog met besparen!

e-health leefritme monitoring

eHealth oplossingen

Het LTT Health platform is ontworpen om bij te dragen aan een gezonder, veiliger en energiezuiniger woonomgeving voor ouderen en minder validen. 

De LTT Rhythm sensor is daarbij een belangrijk onderdeel van onze technologie, die leefritme monitoring mogelijk maakt. De LTT Rhythm kan volledig anoniem de locaties en houdingen van personen monitoren en afwijkende situaties signaleren, zoals vallen en dwalen. 

De LTT Rhythm sensor werkt nauw samen met de LTT Airhub deze sensor kan vervolgens automatisch ingrijpen in situaties waarin de veiligheid van de cliënt in gevaar is of waarin het automatisch regelen van bijvoorbeeld verlichting of de thermostaat bijdraagt aan de zorgverlening, veiligheid en/of energiebesparing. 

* LTT Rhythm is alleen beschikbaar voor innovatieprojecten