Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uw empathische omgeving

Let Things Talk zet zich in voor het welzijn van haar relaties door een gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen te creëren.

Met de geavanceerde sensoren en de platformen van Let Things Talk monitoren en acteren wij op uw binnenklimaat, de bezetting en het leefritme van personen voor een  comfortabele, veilige  en gezonde omgeving. 

LTT Rhythm
De LTT Rhythm sensor
empatische woning

Met als doel het verbeteren van het leven van mensen heeft Let Things Talk empathische technologieën ontwikkeld. Onze technologie draagt bij aan het besparen op energiekosten, het verbeteren van de luchtkwaliteit, ruimtebezetting en het welzijn van ouderen en minder validen met behulp van leefritme monitoring.

"Omarmen van empathische technologie verbetert het leven van mensen."

Met de komst van geavanceerde technologie kunnen we nieuwe toepassingen omarmen die ons leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Van slimme thermostaten tot leefritme sensoren in combinatie met kunstmatige intelligentie, heeft onze technologie de manier waarop we onze omgeving kunnen monitoren en beheren revolutionair veranderd. Of het nu gaat om het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, het verbeteren van de luchtkwaliteit, ruimtebezetting of het monitoren van het leefritme van ouderen ten behoeve van hun gezondheid en veiligheid.
eFacility platform

Let Things Talk heeft sensoren en software ontwikkeld voor gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen.

eHealth platform

"Uw privacy, onze zorg"

Bij Let Things Talk hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en privacygerichte technologieën om uw persoonlijke informatie blijvend te beschermen.

Onze toewijding aan privacy onderscheidt ons van concurrenten die mogelijk ingrijpende technologieën gebruiken om gegevens te verzamelen. Bij Let Things Talk vermijden we camera’s en vergelijkbare technologieën om onze klanten volledige gemoedsrust te bieden. Kies Let Things Talk voor complete privacyzekerheid.

Deze organisaties zijn u voor gegaan