Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uw empatische omgeving

Let Things Talk zet zich in voor het welzijn van haar relaties door een gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen te creëren.

Met de geavanceerde sensoren en de platformen van Let Things Talk monitoren en acteren wij op uw binnenklimaat, de bezetting en het leefritme van personen voor een  comfortabele, veilige  en gezonde omgeving. Zodat zij zich kunnen blijven focussen op activiteiten die voor hun belangrijk zijn.

Een gezonde, veilig omgeving met Let Things Talk
eFacility platform
eHealth platform
Zorg & Facility 2024
STAND 09.A049

Met als doel het verbeteren van het leven van mensen heeft Let Things Talk empathische technologieën ontwikkeld. Onze technologie draagt bij aan het besparen op energiekosten, het verbeteren van de luchtkwaliteit, ruimtebezetting en het welzijn van ouderen en minder validen met behulp van leefritme monitoring.

Deze organisaties waren u voor.

"Omarmen van empatische technologie verbetert het leven van mensen."

Met de komst van geavanceerde technologie kunnen we nieuwe toepassingen omarmen die ons leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Van slimme thermostaten tot leefritme sensoren in combinatie met kunstmatige intelligentie, heeft onze technologie de manier waarop we onze omgeving kunnen monitoren en beheren revolutionair veranderd. Of het nu gaat om het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, het verbeteren van de luchtkwaliteit, ruimtebezetting of het monitoren van het leefritme van ouderen ten behoeve van hun gezondheid en veiligheid.

De oplossingen van Let Things Talk

Let Things Talk heeft sensoren en software ontwikkeld voor gezonde, veilige en energiezuinige leer-, leef- en werkomgevingen.

Inzicht door Artificial Intelligence

Inzicht in de ontwikkeling van ziektebeelden en verwachting.

eFacility platform

Wilt u inzicht in het binnenklimaat en/of bezetting van uw ruimtes? Zijn uw ruimtes te warm of te koud is? Bent u op zoek naar een manier om uw energierekening te verlagen zonder daarvoor comfort op te offeren en deze zelfs te verbeteren? Zoek niet verder dan onze energiezuinige oplossingen met behulp van het LTT eFacility platform.

Geschikt voor bestaande als nieuwe gebouwen, is deze milieuvriendelijke oplossing de perfecte manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw werkomgeving te verbeteren. Maak gebruik van de kracht van onze technologie en begin vandaag nog met besparen!

Digital Twin - plattegrond
eHealth portal Let Things Talk

Beheer ruimtes en sensoren in het LTT eHealth portal

eHealth platform

Het LTT Health platform is ontworpen om bij te dragen aan een gezondere, veiligere en energiezuinigere woonomgeving voor ouderen en minder validen. 

De LTT Rhythm sensor is daarbij een belangrijk onderdeel van onze technologie, die leefritme monitoring mogelijk maakt. De LTT Rhythm kan volledig anoniem de locaties en houdingen van personen monitoren en afwijkende situaties signaleren, zoals vallen en dwalen. 

De LTT Rhythm sensor werkt nauw samen met de LTT Airhub deze sensor kan automatisch ingrijpen in situaties waarin de veiligheid van de cliënt in gevaar is of waarin het automatisch regelen van bijvoorbeeld verlichting of de thermostaat bijdraagt aan de zorgverlening, veiligheid en/of energiebesparing. 

 

"Uw privacy, onze zorg"

Bij Let Things Talk hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en privacygerichte technologieën om uw persoonlijke informatie blijvend te beschermen.

Onze toewijding aan privacy onderscheidt ons van concurrenten die mogelijk ingrijpende technologieën gebruiken om gegevens te verzamelen. Bij Let Things Talk vermijden we camera’s en vergelijkbare technologieën om onze klanten volledige gemoedsrust te bieden. Kies Let Things Talk voor complete privacyzekerheid.