Wij geven 100% Privacy garantie - Wij maken GEEN gebruik van WiFi en/of Bluetooth tracking. Wij kunnen MAC-adressen van smartphones niet herkennen, verzamelen en daarom nooit verwerken.

Een groot nadeel van Bluetooth technologie is, dat tevens omwonenden worden geregistreerd tot wel een meter of 10-20. De registratie van bezoekers en daarmee het tellen met behulp van deze techniek is onnauwkeurig en heeft daarom geen echte waarde.

Nee, het platform is privacy proof. Wij kunnen op geen enkele wijze herkennen welke identiteit een persoon heeft. Ook geslacht en humeur kunnen wij niet bepalen. Leeftijd kunnen wij alleen schatten door lengtemeting.

Infrarood is een type licht met een golflengte die langer is dan zichtbaar licht. Het kan niet worden gezien, maar het kan worden gedetecteerd. We kunnen het voelen - als warmte. Zelfs objecten waarvan we denken dat ze erg koud zijn, zoals een ijsblokje, zenden infrarood uit.

Bedrijven moeten snel reageren op de behoeften van hun klanten en hebben dus een objectieve maatstaf nodig op welke tijdstippen hun klanten ondersteuning vragen. Het LTT Platform maakt inzichtelijk op welke tijdstippen hoeveel medewerkers noodzakelijk zijn. Doordat wij redelijk nauwkeurig kunnen schatten met het LTT Platform hoeveel bezoekers u de komende week kunt verwachten. Wij bieden deze informatie vervolgens overzichtelijk aan via onze LTT Dashboards.

Na een langere periode geteld te hebben, houden het LTT platform zelfs rekening houden met weersinvloeden en vakanties.

U kunt het LTT platform ook gebruiken voor het tellen van mensen om onderhoud of schoonmaak van de sanitaire voorzieningen of andere facilitaire voorzieningen in te plannen. Planning kan plaatsvinden op basis van daadwerkelijk gebruik in plaats van op willekeurige tijdstippen gedurende de dag. Dit is goedkoper en levert een hoger rendement, wat betreft klanttevredenheid.

De LTT Occupancy sensor is één van de meest nauwkeurige teller die op dit moment beschikbaar is - De LTT Occupancy sensor heeft een ongeëvenaarde nauwkeurigheid van meer dan 99%.

Dankzij de unieke sensoren van de LTT Occupancy sensor voor het tellen van mensen kunnen ze omgaan met variabele lichtomstandigheden, klimaten, temperaturen en naadloos werken, zowel binnen als buiten werken.

Deze sensoren worden over de hele wereld geïnstalleerd, van Zweden tot Dubai, van Californië tot Japan, en bereiken toonaangevende betrouwbaarheid, met een gemiddelde levensduur van ongeveer 20 jaar, wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, hoge nauwkeurigheid en weinig onderhoud.

Er is een discussie ontstaan over de wenselijkheid van het tellen van mensen in openbare ruimtes, hotels, winkels en restaurants. De reden hiervan is, dat 99% van de aanbieders van personenteller gebruik maakt van WiFi en/of BlueTooth tracking.

Elk apparaat dat op internet kan worden aangesloten, zoals een smartphone heeft een uniek MAC-adres. Dit MAC adres wordt herkend middels WiFi-tracking door een personenteller en zo registreert een personenteller dat één persoon in de buurt is.

Dit MAC-adres is van een mobiele telefoon en is dus volgens de Autoriteit Persoonsgegevens een uniek persoonsgegevens. Bedrijven mogen mensen alleen bij hoge uitzondering met WiFi-tracking volgen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, klik hiervoor op deze link. Aanbieders die gebruik maken van WiFi-tracking schermen ermee, dat hun oplossing wel privacy proof is en dat door versleuteling van het MAC-adres deze niet herleidbaar is naar een uniek persoon. De Autoriteit Persoonsgegevens gaat tot op heden hiermee niet akkoord.

Wij geven 100% Privacy garantie - Wij maken GEEN gebruik van WiFi en/of Bluetooth tracking. Wij kunnen deze MAC-adressen daarom nooit verwerken. Een groot nadeel van WiFi-tracking technologie is, dat tevens omwonenden worden geregistreerd, waardoor de telling door deze techniek onnauwkeurig is en dus geen echte waarde heeft.

Go Top