Werkplek reserveren via App

Werkplek reserveren met behulp van App en MS Outlook

De tijd van een vaste werkplek op kantoor ligt achter ons. Veel medewerkers werken steeds meer vanaf huis. Organisaties willen medewerkers de mogelijkheid bieden om eenvoudig een werkplek, vergaderruimte en/of parkeerplaats op afstand te reserveren, rekening houdend met de 1,5 meter maatregelen die nu van toepassing zijn. Werkplekmanagement maakt flexwerken eenvoudig

Veel organisaties vinden het belangrijk om inzicht te krijgen in het daadwerkelijke gebruik van ruimtes in de gebouwen en daarmee belangrijke antwoorden te krijgen op facilitaire- en vastgoed vraagstukken. Daarop geeft deze workspace app ook antwoord.

Werkplek management, reservering software

Inzicht in de beschikbaarheid van uw werkplekken

Beschikbaarheid van werkplekken, parkeerplaatsen en vergaderruimtes.

De Workspace app zorgt ervoor dat medewerkers direct inzicht hebben in de beschikbaarheid van werkplekken, vergaderruimtes en/of parkeerplaatsen in al uw gebouwen. Medewerkers kunnen deze beschikbare resources direct reserveren.

Afsluiten voor 1,5 meter afstand en rapportage bij besmetting.

Met deze  werkplek management oplossing kunt u werkplekken digitaal afsluiten in verband met de Coronacrisis. Bij een besmetting van een persoon kunt u middels ons cloudportaal vaststellen welke medewerkers in de buurt waren van deze persoon en de betrokken medewerkers hiervan direct op de hoogte stellen.

Werkplek management met
de Office 365 Workspace App

Met de Workspace-app kunt u vergaderruimtes, parkeerplaatsen, hotdesks en andere bronnen reserveren die worden beheerd via Microsoft Office 365 ®. Werkplekmanagement maakt flexwerken eenvoudig

De belangrijkste mogelijkheden:
  • zoek en boek direct een beschikbare werkplek, parkeerplaats en vergaderruimte met uw smartphone
  • dwing boekingen op afstand af
  • controleer de vergadertijd en de afgesproken locatie
  • boek, annuleer en verplaats vergaderingen
  • vereenvoudig het boeken met het scannen van QR-codes op het bureau.
  • Zelf inrichten en beheren van het cloudportaal op desktop

U kunt zoeken in de Workspace app naar beschikbare werkplekken met specifieke faciliteiten, die aan uw criteria voldoen met behulp van digitale plattegronden met kleurcodering. U kunt zelfs zoeken naar een werkplek, dichtbij uw team of een collega.

werkplek reserveren

Boeken van werkplek via bestaande kantooroplossing

Het aanvaarden van nieuwe richtlijnen voor terugkeer naar kantoor terwijl ze zich aanpassen aan het ‘nieuwe normaal’, zal een uitdaging zijn voor werknemers om ze allemaal tegelijk te begrijpen. Om de last te verlichten, is het belangrijk om uw bestaande kantooroplossingen uit te rusten met nieuwe functies en procedures. Met onze producten kunt u het volgende doen:

  • Ervoor zorgen dat de bestaande kantooroplossingen zoals Microsoft 365 en Outlook ® geschikt zijn voor het reserveren van werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen.
  • Direct boeken van een vrije werkplek met behulp van van onze werkplek app en een unieke QR-code op het bureau.
  • Stel medewerkers in staat om collega’s te lokaliseren in een kantoor of tijdens het boeken van een werkplek.
  • Verstuur een email met instructies naar alle betrokkenen als een persoon besmet blijkt met Corona. Heel eenvoudig met onze geïntegreerde cloudportaal,

Complete hot desking en desk sharing oplossing

Onze Workspace-app is de ideale oplossing voor hotdeskbeheer, omdat medewerkers hiermee snel beschikbare (flex) werkplek kunnen vinden en vooraf gedeelde werkplekken kunnen boeken vanaf hun mobiele apparaat. Maak desgewenst tijdelijke vergaderruimtes aan in de Workspace App.

Direct uw werkplek kiezen vanaf uw smartphone

Kleur gecodeerde plattegronden en kantoorkaarten geven een visuele weergave van uw werkplek en maken het gemakkelijker om vergaderruimtes te vinden en direct te boeken.

Sociale afstand van 1,5 meter afdwingen

Beheerders van deze werkplek  oplossing kunnen sociale afstand helpen afdwingen door werkplekken niet beschikbaar te maken voor reservering. Medewerkers zien visueel op het plattegrond, dat het niet mogelijk is om deze werkplekken te boeken.

Privacyproof installatie van uw werkplek management

De installatie van deze werkplekmanagement oplossing wordt van A-tot-Z door Let Things Talk voor u verzorgd, inclusief gewenste integratie met onze andere dienstverlening.
Na oplevering blijven wij u ondersteunen en houden u actief op de hoogte van onze dienstverlening. Let Things Talk biedt u dé totaal oplossing.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top