Vergaderruimte reserveren via MS Outlook

Boek eenvoudig een vergaderruimte in Microsoft Outlook

Met de reserveringssoftware van add-on products voor vergaderruimtes kunt u eenvoudig een vergaderruimte boeken en de daarbij benodigde middelen, zoals schermen, beamers, maar ook de catering organiseren. Volledig geïntegreerd in Microsoft Outlook met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Beschikbaarheid van vergaderruimtes worden met behulp van kleuren op de plattegrond aangegeven. Boek uw vergaderkamer die voldoet aan al uw wensen, rekening houdend met onder andere het aantal personen, stoelopstelling en de beschikbaarheid van presentatiemiddelen.

De installatie van onze reserveringsoftware is eenvoudig. Wij verzorgen de installatie turn-key voor u. Daarna kunt u zelfstandig het beheer doen van onze intuïtieve software als bijvoorbeeld de indeling in ruimtes verandert met behulp van onze cloudbased editor.

blank

Vergaderkamer beheer, MS Outlook add-on

Ons reserveringssysteem voor vergaderruimten is speciaal gebouwd voor Microsoft Outlook ® , Office 365, Teams en de Exchange Server en stelt u in staat om snel en gemakkelijk de meest geschikte vergaderruimtes voor uw behoeften te vinden en te reserveren.

Zoek naar geschikte vergaderruimtes op één of meerdere locaties. Vind ideale vergaderruimtes op basis van filters, zoals videoconferentieruimtes of zaalcapaciteit in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

Registreer bezoekers en druk bezoekersbadges af

Registreer bezoekers vooraf, druk bezoekersbadges af, voer barcodescans uit en ontvang meldingen wanneer bezoekers aankomen. Verwijder bezoekersgegevens automatisch na een vooraf bepaald aantal dagen voor AVG / GDPR- compliance. Ons reserveringssysteem voor vergaderruimtes, speciaal gebouwd voor Microsoft Outlook ® , Office 365, Teams en de exchange server.

Bezoekers zelf laten registreren via displays
Met Resource Central kunnen organisatoren van vergaderingen bezoekers vooraf registreren. Ook kunnen receptionisten  bezoekers inchecken, aangepaste badges afdrukken en barcodescans uitvoeren om geregistreerde bezoekers bij te houden.

Ons reserveringssysteem voor vergaderruimtes bevat een zelfregistratie functie waarmee bezoekers zichzelf kunnen inchecken. Bij het inchecken stuurt het systeem automatisch een melding naar de organisator per e-mail of tekst / sms.

blank

Bestel catering en aanvullende services

Stroomlijn uw vergaderplanning met ons reserveringssysteem voor vergaderruimtes waarmee u kamers kunt boeken via een interactieve plattegrond,
waarmee u snel verschillende services kunt bestellen tijdens het maken van de vergadering in Microsoft Outlook ® .
Bestel services, zoals catering,  AV-apparatuur, tafelindeling of andere interne- of externe services.

Het meetingroom reserveringssysteem voor vergaderruimtes, Resource Central,
ondersteunt de dienstverleners bij het afhandelen van bestellingen van creatie tot levering.
Betrokken medewerkers of externe leveranciers ontvangen automatisch binnenkomende bestellingen.
Betrokkenen hoeven niet handmatig wijzigingen aan te brengen,
omdat Resource Central wijzigingen en annuleringen afhandelt.

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Op 14,15 en 16 september installatiebeurs Hardenberg.
Zet deze vast in de agenda. Op 14,15 en 16 september is Let Things Talk aanwezig met een stand op installatiebeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk het LTT-platform, inclusief de LTT AIRHUB en de LTT Occupancy sensor en de mogelijkheden daarvan aan geïnteresseerde partijen. De LTT AIRHUB stuurt autonoom slimme thermostaten, stekkers en lampen aan op basis van de luchtkwaliteit en de bezetting in elke gewenste ruimte. Ook bij even GEEN internet, inclusief monitoring en visualisatie software. Onder andere de ideale invulling voor het programma van eisen van Frisse Scholen Mei 2021 van het RVO. Tevens lanceren wij tijdens deze beurs het cloud beheerportal voor partners, waarmee onze partners zelfstandig het platform en […]
14september
13:00
Seminar
Online – Monitoring luchtkwaliteit & bezetting
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
03september
13:00

Wat onze klanten vertellen

Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen.

Vegro
Algemeen Directeur
Go Top