LTT Nominatie Bidawards

Van harte gefeliciteerd! Let Things Talk BV is genomineerd en jullie maken kans op een BID Positivity Award. Jullie zijn genomineerd voor de categorie Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie. Hoe gaaf is dat! Zijn jullie de volgende organisatie aan wie wij dé BID Positivity Award mogen overhandigen?

Stem op Let Things Talk
Scan de QR-code met u mobiel en laat ons kans maken op de BID-Award.

Het publiek kan van 22 februari tot en met 31 maart zijn of haar stem op jullie uitbrengen. Bereid daarom jullie campagne alvast voor door jullie nominatie onder de aandacht te brengen.

De BID Positivity Awards maken onderdeel uit van de Big Improvement Day (BID). BID is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. Met deze awards geven we aandacht aan de kracht van positiviteit en improvement. We hopen met deze Awards anderen te inspireren om vaker te denken in mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden. Meer informatie BID awards: BID awards

Wij willen deze mooie award natuurlijk graag winnen, Stem daarom vanaf 22 februari op Let Things Talk.

STEMMEN OP LET THINGS TALK- https://www.bidawards.nl/let-things-talk-bv

Go Top