Heb jij al ervaring als Backend Developer? Wil je je verder verdiepen en ontwikkelen op het gebied van Internet of Things(IoT), PHP en Laravel (Nova), En heb je zin om je tanden in echte innovatie en complexe projecten te zetten? Lees dan snel verder!

Kom dan samen met ons engineering team werken aan innovatieve, slimme webapplicaties en maatwerk API’s voor mooie klanten in het onderwijs en de wereld van de allernieuwste zorgtechnologie.

Wat doe je als Backend Developer bij Let Things Talk (LTT)?
Bij LTT bouwen we slimme, robuuste applicaties die veel impact hebben op de beleving van onze klanten. Dat betekent dat je met jouw team Agile Scrum werkt aan nieuwe en innovatieve projecten. Je werkt in sprints van 2 of 3 weken met volledige focus aan een nieuwe feature, update of een specifieke klantvraag, zodat we echt voor kwaliteit kunnen gaan. We kiezen bij LTT altijd voor de beste oplossing voor de klant. Het opbouwen van de klantrelatie staat bij LTT centraal.

Als medior developer ga je zelfstandig ontwikkelen en pak je zonder problemen nieuwe projecten op. Ook als het even lastig is. Je toont eigenaarschap en neemt verantwoordelijkheid voor je resultaten. Daarnaast stimuleren wij om actief mee te denken over de functionaliteit van de applicatie. Je werkt in een team met ervaren developers. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden maar het team werkt gezamenlijk aan een doel.

Met deze tools, talen en technieken heb jij ervaring
Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. We werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Zoals:

• PHP / Laravel Nova
• React / Typescript / Vue / Node / Python
• MongoDB / MySQL / Redis / Docker / Nginx
• GIT flow / CI/CD
• Linux / Virtualization / High Availability / Clustering

Om je vertrouwd te maken met onze oplossingen en technieken zul je worden begeleid door een ervaren developer.

Over Let Things Talk

Let Things Talk creëert een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving. Door het continue monitoren van het binnenklimaat en de bezetting in uw ruimtes met onze slimme sensoren.

Let Things Talk is een informele organisatie. Waar veel vrijheid heerst en waar we enthousiast worden als een medewerker eigen initiatief toont. In de dagelijkse praktijk helpen en leren we van elkaar.

Jouw mening en ervaring telt. Medewerkers van Let Things Talk werken zowel thuis als op kantoor. Zo is vrijdag een standaard thuiswerkdag voor iedereen die dat wil. Een dag waarin je werk afrond en je klaarstoomt voor het weekend. Wij geloven niet in overwerken, maar in fitte medewerkers, die met passie werken aan onze dienstverlening ten behoeve van onze klanten.

Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken en spreekt een dergelijk organisatie jou ook aan? Solliciteer dan direct, dat kan door jouw korte motivatiebrief en CV te mailen naar janwillem@letthingstalk.nl t.a.v. dhr. J. Casteleijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Go Top