Over de vacature

STAGIAIR ONDERZOEK & VOORBEREIDEN VAN ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 CERTIFICATIE

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je letterlijk aan de slag gaat met het behalen van onze “licence to operate”? Kom dan stagelopen bij Let Things Talk!

WIE ZOEKEN WE HIERVOOR?

Een gedreven HBO/WO student die klaar is voor een uitdagende stage!

Je beschikt over de volgende eigenschappen:
• Je vindt het tof om een belangrijke bijdrage te leveren aan de markt-entrée van een tech startup in de zorg; jij laat zien hoe wij onze “licence to operate” gaan behalen;
• Je bent nieuwsgierig en bent van nature geneigd om lastige vragen te stellen;
• Je bent geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en bent in staat deze in beeld te brengen/te ontwerpen.

Tijdens de stage zul je persoonlijk worden begeleid door ons ervaren directieteam en onze KAM-coördinator.

Over Let Things Talk

Let Things Talk creëert een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving. Door het continue monitoren van het binnenklimaat en de bezetting in uw ruimtes met onze slimme sensoren.

Let Things Talk is een informele organisatie. Waar veel vrijheid heerst en waar we enthousiast worden als een medewerker eigen initiatief toont. In de dagelijkse praktijk helpen en leren we van elkaar.

Jouw mening en ervaring telt. Medewerkers van Let Things Talk werken zowel thuis als op kantoor. Zo is vrijdag een standaard thuiswerkdag voor iedereen die dat wil. Een dag waarin je werk afrond en je klaarstoomt voor het weekend. Wij geloven niet in overwerken, maar in fitte medewerkers, die met passie werken aan onze dienstverlening ten behoeve van onze klanten.

Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken en spreekt een dergelijk organisatie jou ook aan? Solliciteer dan direct, dat kan door jouw korte motivatiebrief en CV te mailen naar janwillem@letthingstalk.nl t.a.v. dhr. J. Casteleijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Go Top