Over Let Things Talk

blank
Directeur Let Things Talk
Edwin Muller
Visitekaartje Edwin Muller

"Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces, zal het gebruik ervan groeien als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren."

De dienst verlening van Let Things Talk

Let Things Talk heeft meerdere oplossingen in huis. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van het binnenklimaat en inzicht krijgen in de bezetting. Bespaar op energie- en schoonmaakkosten, verlaag uw ziekteverzuim, beperk de verspreiding van virussen en verbeter de prestaties van medewerkers en cliënten, met de sensoren van Let Things Talk.

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts. Voor elk gebouw heeft LTT een passende oplossingen in huis.

Ook leveren wij slimme software oplossingen voor het reserveren van werkplekken, vergaderkamers, parkeerplaatsen en benodigde faciliteiten. Onze oplossing is zeer uitgebreid en volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die Let Things Talk biedt? Of wilt u partner worden van Let Things Talk? Neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk betrokken

Let Things Talk gelooft in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Niet alleen zijn wij duurzaam voor onze omgeving, het actief beperken van energieverspilling, de manier waarop wij samenwerken en resultaten bereiken voor onze klanten. Ook proberen wij elk kwartaal ons steentje bij te dragen in de maatschappij. Dit is de basis van onze dienstverlening.

Sinds 2019 werken wij met een MVO agenda over de assen People, Planet en Profit. Dit is geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG) van de VN. Wij geloven dat Let Things Talk ook met kleine stappen iets kan bijdragen; elke golf begint als rimpel.

blank
 • People
  Mensen staan centraal in onze dienstverlening ongeacht afkomst, leeftijd, geloof en geaardheid. Let Things Talk bestaat uit een bonte verzameling van mensen en culturen en werken wij samen met organisaties uit verschillende landen. En ja, wij maken gewoon grappen over elkaar zonder elkaar te kwetsen en met respect voor ieders geloof, geaardheid, afkomst en/of religie. Zo gaat humor, een prettige werksfeer, professionaliteit en wederzijds respect, hand in hand bij Let Things Talk. Zo gaan wij met elkaar om en met onze relaties. Wij wijzen discriminatie en racisme op elk vlak af en beoordelen elkaar op gedrag en resultaat met als doel onze klanten zo goed als mogelijk te ondersteunen.
 • Planet
  Wij hechten waarde aan onze leefomgeving. In onze dienstverlening bieden wij allerlei mogelijkheden om energieverspilling tegen te gaan in combinatie met een gezonde leer- en werkomgeving waar het prettig werken is. Let Things Talk streeft naar een minimale CO2 footprint voor onszelf als voor onze klanten. Bij de keuze van leveranciers en materialen houden wij er rekening mee, dat dit een beperkte negatieve invloed heeft op het milieu. Evengoed hebben wij ambities en proberen wij te investeren in diverse initiatieven die een gezonde omgeving stimuleren en energieverspilling beperken.
 • Profit
  De dienstverlening van Let Things Talk is gericht op een duurzaam leven en ondernemen. Door het bieden van een gezonde leef-, leer- en werkruimtes. Door energieverspilling tegen te gaan, door intelligent te verwarmen en te ventileren. Door het mogelijk maken van een betere personeelsplanning en slimmer schoonkmaken worden tijd en geld bespaart. Zo maken wij stenen winkels weerbaar tegen de online concurrentie. Wij streven er naar duurzame winst te realiseren, waarbij het rendement meer is dan alleen cijfers. Dit doen wij onder andere door individuen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Plezier en succes gaan hierbij hand in hand. Dit zal dan ook bijdragen aan een betere wereld.
 • Partner van ...
  Onder de noemer ‘Laat onderwijs innoveren, en groei zelf mee’ zijn wij partner van de Meshallen. Ook is Let Things Talk partner van Bowinn, de innovatiehub van Noord-Friesland, waar de Provincie Friesland, de Gemeente Noord-Oost Friesland, Friese onderwijsinstellingen en de bouw- en installatiebranche werken aan innovatie om een duurzaam woon- en werkklimaat te realiseren voor heel Nederland. Om zo de leefbaarheid en de werkgelegenheid op het platteland te stimuleren.

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Op 14,15 en 16 september installatiebeurs Hardenberg.
Zet deze vast in de agenda. Op 14,15 en 16 september is Let Things Talk aanwezig met een stand op installatiebeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk het LTT-platform, inclusief de LTT AIRHUB en de LTT Occupancy sensor en de mogelijkheden daarvan aan geïnteresseerde partijen. De LTT AIRHUB stuurt autonoom slimme thermostaten, stekkers en lampen aan op basis van de luchtkwaliteit en de bezetting in elke gewenste ruimte. Ook bij even GEEN internet, inclusief monitoring en visualisatie software. Onder andere de ideale invulling voor het programma van eisen van Frisse Scholen Mei 2021 van het RVO. Tevens lanceren wij tijdens deze beurs het cloud beheerportal voor partners, waarmee onze partners zelfstandig het platform en […]
14september
13:00
Seminar
Online – Monitoring luchtkwaliteit & bezetting
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
03september
13:00

Wat onze klanten vertellen

Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen.

Vegro
Algemeen Directeur
Go Top