Over Let Things Talk

"Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces, zal het gebruik ervan groeien als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren."

Dienstverlening van Let Things Talk

Let Things Talk creëert een gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving. Door het continue monitoren van het binnenklimaat en de bezetting in uw ruimtes met onze slimme sensoren.

Met onze slimme actoren en software verbeteren wij actief uw binnenklimaat.

Een goed binnenklimaat op kantoren, hotels en scholen draagt bewezen bij aan de verbetering van de productiviteit, verlaging van het ziekteverzuim en bevordert bovendien de werksfeer.. Bovendien laten wij u besparen op uw energiekosten door het van gas- en stroomverbruik af te stemmen op het gebruik van uw ruimtes en slimmere stooklijnen.

Uitgangspunt is het pakket van eisen van Rijksdienst van Ondernemend Nederland voor frisse scholen en gezonde kantoren.

Daarnaast leveren wij software oplossingen voor het reserveren van werkplekken, vergaderkamers, parkeerplaatsen en extra benodigde faciliteiten. Onze oplossing is zeer uitgebreid en volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die Let Things Talk biedt? Of wilt u installatiepartner worden van Let Things Talk? Neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk betrokken

Let Things Talk gelooft in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Niet alleen zijn wij duurzaam voor onze omgeving, het actief beperken van energieverspilling, de manier waarop wij samenwerken en resultaten bereiken voor onze klanten. Ook proberen wij elk kwartaal ons steentje bij te dragen in de maatschappij. Dit is de basis van onze dienstverlening.

Sinds 2019 werken wij met een MVO agenda over de assen People, Planet en Profit. Dit is geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG) van de VN. Wij geloven dat Let Things Talk ook met kleine stappen iets kan bijdragen; elke golf begint als rimpel.

 • People
  Mensen staan centraal in onze dienstverlening ongeacht afkomst, leeftijd, geloof en geaardheid. Let Things Talk bestaat uit een bonte verzameling van mensen en culturen en werken wij samen met organisaties uit verschillende landen. En ja, wij maken gewoon grappen over elkaar zonder elkaar te kwetsen en met respect voor ieders geloof, geaardheid, afkomst en/of religie. Zo gaat humor, een prettige werksfeer, professionaliteit en wederzijds respect, hand in hand bij Let Things Talk. Zo gaan wij met elkaar om en met onze relaties. Wij wijzen discriminatie en racisme op elk vlak af en beoordelen elkaar op gedrag en resultaat met als doel onze klanten zo goed als mogelijk te ondersteunen.
 • Planet
  Wij hechten waarde aan onze leefomgeving. In onze dienstverlening bieden wij allerlei mogelijkheden om energieverspilling tegen te gaan in combinatie met een gezonde leer- en werkomgeving waar het prettig werken is. Let Things Talk streeft naar een minimale CO2 footprint voor onszelf als voor onze klanten. Bij de keuze van leveranciers en materialen houden wij er rekening mee, dat dit een beperkte negatieve invloed heeft op het milieu. Evengoed hebben wij ambities en proberen wij te investeren in diverse initiatieven die een gezonde omgeving stimuleren en energieverspilling beperken.
 • Profit
  De dienstverlening van Let Things Talk is gericht op een duurzaam leven en ondernemen. Door het bieden van een gezonde leef-, leer- en werkruimtes. Door energieverspilling tegen te gaan, door intelligent te verwarmen en te ventileren. Door het mogelijk maken van een betere personeelsplanning en slimmer schoonkmaken worden tijd en geld bespaart. Zo maken wij stenen winkels weerbaar tegen de online concurrentie. Wij streven er naar duurzame winst te realiseren, waarbij het rendement meer is dan alleen cijfers. Dit doen wij onder andere door individuen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Plezier en succes gaan hierbij hand in hand. Dit zal dan ook bijdragen aan een betere wereld.
 • Partner van ...
  Onder de noemer ‘Laat onderwijs innoveren, en groei zelf mee’ zijn wij partner van de Meshallen. Ook is Let Things Talk partner van Bowinn, de innovatiehub van Noord-Friesland, waar de Provincie Friesland, de Gemeente Noord-Oost Friesland, Friese onderwijsinstellingen en de bouw- en installatiebranche werken aan innovatie om een duurzaam woon- en werkklimaat te realiseren voor heel Nederland. Om zo de leefbaarheid en de werkgelegenheid op het platteland te stimuleren.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top