Vergaderkamer beheer, MS Outlook add-on

Ons reserveringssysteem voor vergaderruimten is speciaal gebouwd voor Microsoft Outlook ® , Office 365, Teams en de Exchange Server en stelt u in staat om snel en gemakkelijk de meest geschikte vergaderruimten voor uw behoeften te vinden en in te plannen.

Zoek naar geschikte vergaderruimten op één locatie of op meerdere locaties. Vind ideale vergaderruimten op basis van filters zoals videoconferentieruimtes of zaalcapaciteit in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.
Boek extra faciliteiten voor uw vergadering

Boek beschikbare ruimtes met interactieve plattegronden

Met onze reserveringssoftware voor vergaderruimten kunt u kamers boeken via een interactieve plattegrond. Navigeer eenvoudig naar de gewenste locatie, zoek de beschikbare kamers die in het groen worden weergegeven en boek uw kamer.

De installatie van onze software is ook een eenvoudig proces: u kunt snel een afbeelding van uw kantoorruimte importeren en deze instellen met onze editor.


Registreer bezoekers en druk bezoekersbadges af

Registreer bezoekers vooraf, druk bezoekersbadges af, voer barcodescans uit en ontvang meldingen wanneer bezoekers aankomen. Verwijder bezoekersgegevens automatisch na een vooraf bepaald aantal dagen voor AVG / GDPR- complianceOns reserveringssysteem voor vergaderruimten, speciaal gebouwd voor Microsoft Outlook ® , Office 365, Teams en de exchange server, stelt u in staat snel en eenvoudig de meest geschikte vergaderruimten te vinden en in te plannen voor uw behoeften. Zoek en vind geschikte vergaderruimtes op één of meerdere locaties. Vind ideale vergaderruimtes op basis van filters zoals videoconferentieruimtes of ruimtecapaciteit in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.
Meetingroom management

Bezoekers beheer

Bezoekers zelf laten registreren via displays

Met Resource Central kunnen organisatoren van vergaderingen bezoekers vooraf registreren en receptionisten kunnen bezoekers inchecken, aangepaste badges afdrukken en barcodescans uitvoeren om geregistreerde bezoekers bij te houden.

Ons reserveringssysteem voor vergaderruimten bevat een zelfregistratie functie waarmee bezoekers zichzelf kunnen inchecken. Bij het inchecken stuurt het systeem automatisch een melding naar de organisator  per e-mail of tekst / sms*.


Bestel catering en aanvullende services

Stroomlijn uw vergaderplanning met ons reserveringssysteem voor vergaderruimten, waarmee u snel verschillende services kunt bestellen tijdens het maken van de vergadering in Microsoft Outlook ® . Bestel services, zoals catering,  AV-apparatuur, tafelindeling of andere interne of externe services.

Het meetingroom reserveringssysteem voor vergaderruimten, Resource Central, ondersteunt de dienstverleners bij het afhandelen van bestellingen van creatie tot levering. Betrokken medewerkers of externe leveranciers ontvangen automatisch binnenkomende bestellingen. Betrokkenen hoeven niet handmatig wijzigingen aan te brengen, omdat Resource Central wijzigingen en annuleringen afhandelt.
  • MS Outlook ® -invoegtoepassing met ondersteuning voor meerdere platformen
  • Uitvoeren inclusief standaardrapporten, zoals rapporten over het gebruik van de hulpbronnen
  • Registreer bezoekers vooraf, druk bezoekersbadges af, voer barcodescans uit en ontvang meldingen wanneer bezoekers aankomen
  • Verwijder bezoekersgegevens automatisch na een vooraf bepaald aantal dagen voor AVG / GDPR- compliance

Boek extra bronnen zoals laptops, projectoren, auto's, fietsen etc.

Stroomlijn uw boekingsprocessen door verschillende resourcetypen op te nemen en aangepaste services toe te voegen aan het bestelformulier voor dit soort resources.

Bestelformulieren zijn aanpasbaar en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Dit betekent dat de bijbehorende services die op elk bestelformulier beschikbaar zijn, kunnen variëren op basis van de individuele typen middelen, het gebouw of de locatie. Met het reserveringssysteem voor vergaderruimten van Resource Central kunt u parkeerplaatsen, grotere evenementen of iets anders boeken dat past bij de behoeften van uw organisatie.Displays Meetingroom with card

Voeg Meeting Room Displays toe

Combineer ons reserveringssysteem voor vergaderruimtes met onze meeting room displays.

Gebruik onze software om vergaderingen te creëren, bevestigen, verlengen en beëindigen rechtstreeks op displays voor vergaderruimten, of maak een overzicht van meerdere vergaderruimten op één display. Boek vergaderingen direct op het display buiten de vergaderruimten of in uw standaard Outlook ®  -omgeving. De vergadering wordt hoe dan ook automatisch gesynchroniseerd met de Exchange-server.

Meer informatieTel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief