Werkplekmanagement maakt flexwerken eenvoudig

Een beschikbare werkplek vinden, reserveren, vrijgeven of afsluiten.Inzicht in de beschikbaarheid van uw werkplekken.

De tijd van een vaste werkplek op kantoor ligt achter ons. Veel medewerkers werken steeds meer vanaf huis. Organisaties willen medewerkers de mogelijkheid bieden om eenvoudig een werkplek te reserveren. Rekening houdend met de 1,5 meter maatregelen die nu van toepassing zijn.

Medewerkers moeten daarom eenvoudig inzicht krijgen in de beschikbare werkplekken, vergaderruimte en parkeerplaatsen en deze op afstand kunnen reserveren voor een bepaalde periode.

Veel organisatie vinden het daarnaast belangrijk om juist nu tijdens de corona crisis inzicht te krijgen in het daadwerkelijke gebruik van ruimtes in de gebouwen en daarmee belangrijke antwoorden te krijgen op facilitaire- en vastgoed vraagstukken.

Vind snel een werkplek, collega's, parkeerplaats en vergaderruimte.

Onze Workspace app zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de personeelsbezetting van al uw werkplekken, kantoren en gebouwen. Medewerkers kunnen snel en eenvoudig beschikbare werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen vinden en deze direct reserveren. Desgewenst kunnen collega's elkaar vinden op naam en waar zij zich bevinden op een bepaald moment in het kantoor. Zelfs vanaf een externe locatie.

Sluit werkplekken af voor 1,5 meter afstand

In verband met het Coronavirus moeten medewerkers op een veilige afstand van minimaal 1,5 meter van elkaar werken. Binnen onze werkplek management oplossing de Workspace app is het mogelijk om werkplekken digitaal af te sluiten, zodat deze werkplekken niet beschikbaar zijn om te reserveren. Ook kunnen wij het aantal te reserveren werkplekken beperken. 

Flexwhere Werkplekmanagement

Met de Office 365 Workspace App kunt u:

Met onze App-only werkplek management oplossing kunt u werkplekken, vergaderruimten en parkeerplaatsen rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat reserveren. Of u nu op kantoor of onderweg bent, Workspace kan u helpen bij het beheren van uw planning en bij het vinden van de juiste werkplek voor uw behoeften.

Met de Workspace-app kunt u vergaderruimten, hotdesks en andere bronnen reserveren die worden beheerd via Microsoft Office 365 ® .

De belangrijkste mogelijkheden:

  • zoek en boek direct een beschikbare werkplek, parkeerplaats en vergaderruimte met uw smartphone
  • dwing boekingen op afstand af
  • controleer de vergadertijd en de afgesproken locatie
  • boek, annuleer en verplaats vergaderingen opnieuw
  • vereenvoudig het boeken met het scannen van QR-codes op het buro.

Onze Workspace App Only oplossing brengt de kracht van een volwaardige vergader- en werkplek app binnen handbereik in uw Microsoft Office 365 omgeving ®. Het maakt verbinding met elk mobiel apparaat (Apple iOS of Google Android), zoals een smartphone of een tablet.

U kunt zoeken in de Workspace app naar beschikbare werkplekken om een ​​hulpmiddel te vinden dat aan uw criteria voldoet met behulp van digitale plattegronden met kleurcodering. U kunt zelfs zoeken naar een werkplek, dichtbij uw team of collega.Complete hot desk en desk sharing oplossing.

Onze Workspace-app is de ideale oplossing voor hotdeskbeheer, omdat medewerkers hiermee snel beschikbare (flex) werkplek kunnen vinden en vooraf gedeelde werkplekken kunnen boeken vanaf hun mobiele apparaat.

Maak tijdelijke vergaderruimten aan in de Workspace App om ​​meer informele en flexibele samenwerkingsvormen te bevorderen voor een prettige werkomgeving.

Realtime, kleurgecodeerde plattegronden helpen u in één oogopslag de beschikbaarheid te raadplegen.

Direct uw werkplek kiezen vanaf uw smartphone

Plattegronden en kantoorkaarten geven een visuele weergave van uw werkplek en maken het gemakkelijker om vergaderruimten te vinden. Gebruikers kunnen de beschikbaarheid bepalen door middel van kleurcodering en werkruimten direct vanaf de plattegrond boeken. Tik eenvoudig op de ruimte die u wilt boeken op de plattegrond en plan weg.

Beheerders van de oplossing voor het boeken van een werkruimte kunnen helpen bij het afdwingen van sociale afstand door elke andere werkruimte in de plattegrond uit te schakelen om te voorkomen dat ze worden geboekt.Werkplek boeken met behulp van QR-code

Met de Workspace app kun je ook QR-codes toe te voegen aan al uw Microsoft Office 365 ® bronnen, zoals vergaderzalen en flexplekken. Scan wanneer u op kantoor bent de QR-code op een bureau- of de deur van de vergaderruimte met uw smartphone om de beschikbaarheid te bepalen of boek deze ter plaatse. U kunt direct het vroegst beschikbare tijdstip boeken of een latere tijd en datum kiezen.

Je hoeft niet alle boekingen die je maakt via de Workspace-app in je agenda te zetten. Reserveringen toevoegen aan uw agenda is optioneel. Deze functie is handig wanneer u een werkplek voor de dag wilt boeken, maar niet wilt niet dat het lijkt alsof u de hele tijd bezig bent als collega's uw agenda bekijken


Voeg displays toe aan uw werkplekbeheer

De digital signage-oplossing voor vergaderruimten houdt werknemers en bezoekers op de hoogte van actuele en geplande vergaderingen die in de ruimte plaatsvinden. Digital Sign Service elimineert verwarring over wie de vergaderkamer heeft geboekt en of de ruimte beschikbaar is. Digital Sign Service integreert naadloos uw schermen met het Microsoft Office 365.

Wanneer u een vergadering boekt, wordt de vergaderingsinformatie automatisch weergegeven op het juiste scherm voor het boeken van een kamer. U kunt ook een ruimte reserveren of een vergadering wijzigen, met behulp van het touchscreen (display) buiten de vergaderruimte.
Privacyproof installatie van uw werkplekmanagement

Installatie van uw werkplekmanagement oplossing

De installatie van deze werkplekmanagement oplossing wordt van A-tot-Z door Let Things Talk voor u verzorgd, inclusief gewenste integratie met onze andere dienstverlening. Na oplevering blijven wij u ondersteunen en houden u actief op de hoogte van onze dienstverlening. Let Things Talk biedt u één totaal oplossing.

Geïnteresseerd in deze dienstverlening, neem dan contact met ons op via 085 - 77 33 638 of stuur een mail naar info@letthingstalk.nl

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief