Hoe intensief worden uw individuele kantoren, ruimten en faciliteiten gebruikt?

Krijg inzicht met het LTT-platform

Speel in op het nieuwe werken.

Meet continue de bezetting van uw ruimtes, faciliteiten en werkplekken. Stem het aanbod van uw werkplekken en faciliteiten af op de vraag uit uw organisatie. Ga energieverspilling tegen en bespaar op schoonmaakkosten. 

Meet de bezetting van elke ruimte

Meet privacy proof met infrarood de bezettingsgraad van al uw ruimtes. Krijg actueel- en historisch inzicht in het gebruik van uw ruimtes, werkplekken en faciliteiten met behulp van maatwerk dashboards.


Intelligent verwarmen en ventileren

Ventileer en verwarm op basis van de luchtkwaliteit en het aantal personen in individuele ruimtes door uw bestaande gebouwbeheerssystemen aan te sluiten op het LTT platform. Voorkom energieverspilling en verlaag de CO2-uitstoot. Q1 2021 beschikbaar.


Uw vastgoed klaar voor het nieuwe werken

Het Coronavirus heeft versnelling gebracht in het thuiswerken. In combinatie met de 1,5 meter maatregel zorgt dit in veel gevallen voor een aanzienlijk beperkter gebruik van kantoorwerkplekken. Monitor 24/7 de werkelijke bezetting van uw ruimtes en stem het aanbod van werkplekken, ruimte en faciliteiten af op de vraag uit uw organisatie. 

Verbeter het binnenklimaat en bespaar op energie door de ventilatie en verwarming af te stemmen op het aantal personen met onze BACnet en Modbus koppeling. 

Bespaar op schoonmaak en overheadkosten door het gebruik van uw kantoren en faciliteiten te continue te monitoren.


In gesprek met René Kamerbeek - Directeur Vegro


LTT Dashboards


Vastgoedbeheer met het LTT-platform

Meet de bezetting in personen van uw individuele ruimtes

Leer de bezettingstrends te begrijpen van al uw kantoren, etages, ruimtes. Wij meten het aantal personen, de verblijfsduur en de lengte van alle individuele personen.

Intelligent verwarmen en ventileren

Door de actuele binnenklimaat en de bezettingsgraad te monitoren en deze beschikbaar te stellen in de taal van de installatiebranche o.a Modbus/Bacnet kunnen wij in het voorjaar van 2021 uw gebouw retrofit intelligent ventileren en verwarmen in samenwerking met uw installateur.

Creëer waardevolle informatie

Verzamel de gegevens over de luchtkwaliteit en de bezetting van uw ruimtes en faciliteiten en voeg uw eigen gegevens toe, zoals ziekteverzuim, verkoopresultaten, personeelsplanning, stroomverbruik en creëer nieuwe informatie, waarop u kunt sturen.

Automatische alarmering op elk apparaat

Ingestelde alarmeringen ontvangen bij het overschrijden van normen. Deze ontvangt u automatisch in bijvoorbeeld uw email, Google Hangouts of in uw MS Teams account.


Dashboard van uw binnenklimaat
Dashboard van uw binnenklimaat


Dashboards met actuele en historische gegevens

 • Cloud based (maatwerk) dashboards
 • Alarmering via webhooks, mail, MS Teams, etc.
 • Data is opgeslagen in Nederlandse datacentra
 • Buiten- en binnen luchtkwaliteit metingen
 • 99,9% accurate meting van aantal personen in ruimte
 • Volledig privacy proof volgens AVG
 • Uitwisseling data met gebouwbeheersystemen (GBS)
 • Standaard dashboards en maatwerk dashboards mogelijk
 • Eenvoudige installatie
 • Exporteer naar MS Excel
 • API-koppeling Q4 2020 beschikbaar
 • Modbus en BACnet ondersteuning Q1/Q2 2021 verwacht

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief