Maatschappelijk betrokken

Let Things Talk gelooft in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Niet alleen zijn wij duurzaam voor onze omgeving, het actief beperken van energieverspilling, de manier waarop wij samenwerken en resultaten bereiken voor onze klanten. Ook proberen wij elk kwartaal ons steentje bij te dragen in de maatschappij. Dit de basis van onze dienstverlening. Sinds 2019 werken wij met een MVO agenda over de assen People, Planet en Profit. Dit is geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG) van de VN. Wij geloven dat Let Things Talk ook met kleine stappen iets kan bijdragen; elke golf begint als rimpel.

NVO Maatschappelijk betrokken

People
Mensen staan centraal in onze dienstverlening ongeacht afkomst, leeftijd, geloof en geaardheid.

Partner van Meshallen & Bowinn
Onder de noemer ‘Laat onderwijs innoveren, en groei zelf mee’ zijn wij partner van de Meshallen en Bowinn, de innovatiehub van Noord-Friesland, waar de Provincie Friesland, de Gemeente Noord-Oost Friesland, Friese onderwijsinstellingen en de bouw- en installatiebranche werken aan innovatie om een duurzaam woon- en werkklimaat te realiseren voor heel Nederland.

Planet
Wij hechten waarde aan onze leefomgeving. In onze dienstverlening bieden wij allerlei mogelijkheden om energieverspilling tegen te gaan in combinatie met een gezonde leer- en werkomgeving waar het prettig werken is. Let Things Talk streeft naar een minimale CO2 footprint. Bij de keuze van leveranciers en materialen houden wij er rekening mee, dat dit een beperkte negatieve invloed heeft op het milieu. Evengoed hebben wij ambities en proberen wij te investeren in diverse initiatieven die een gezonde omgeving stimuleren en energieverspilling beperken.


Door minimaal te printen, het gebruiken van groene datacentra en zakelijke reizen tot het minimale te beperken hebben wij de eerste stappen gezet. Ook maken wij gebruik van zonnepanelen en verder onderzoeken wij constant de mogelijk en voor reductie. Tenslotte geven wij de voorkeur aan opdrachtgevers met een helder duurzaam beleid, dat tijdens de dienstverlening wordt uitgelicht. Als het even kan stappen onze medewerkers op de fiets naar kantoor. Beter voor mens én milieu!

Profit
Het beleid van Let Things Talk is gericht op een duurzaam resultaat. Wij concentreren ons op een dienstverlening waarbij wij veel waarde kunnen toevoegen. Wij streven er naar duurzame winst te realiseren, waarbij het rendement meer is dan alleen cijfers. Dit doen wij onder andere door individuen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Plezier en succes gaan hierbij hand in hand. Dit zal dan ook bijdragen aan een betere wereld.

Contact
Wij vinden het leuk om je meer te vertellen over onze bijdrages voor het nastreven een betere wereld. Dus mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief