LTT Dashboards

Uw vastgoed in beeld

Raadpleeg 24/7 de actuele- en historische gegevens van uw ruimtes. De LTT dashboards brengen het binnenklimaat en de bezetting op diverse manieren in beeld van uw individuele ruimtes , wij kunnen desgewenst het aantal personen en de verblijfsduur monitoren. Ook kunnen wij zone analyse en wachtrij management voor u verzorgen.

Wij bewaren de gegevens over het binnenklimaat en uw bezetting tot wel 3 jaar. U kunt elke gewenste periode selecteren, waarover u de historie wilt inzien zoals per uur, dag, week, maand of jaar. Naast rapportage, bieden wij alarmering en hebben wij een API-koppeling beschikbaar.

LTT Dashboards_binnenklimaat

LTT dashboards

Actueel en historisch inzicht in alle gemeten waarden

Met de LTT Dashboards icm met de LTT AIrhub krijgt u inzicht in o.a. CO2 gehalte, fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk en de lichtopbrengst van uw ruimtes.

Maakt u ook gebruik van de LTT Occupancy Sensor, dan krijgt u inzicht in het aantal personen in een ruimte.  (bezetting en benutting)

Wij bieden een ‘digital twin’, dashboard per ruimte en een Top 10 hoogste waarden van een lokatie.

Dashboard per ruimte

De Digital Twin van uw gebouwen

Na het uploaden van een plaatje van uw plattegrond van uw gebouwen kunt u eenvoudig een digitale tweeling maken van uw gebouw(en). Zo kunt u in één scherm een totaaloverzicht krijgen,  hoe het actueel is gesteld met o.a. het CO2-gehalte  per ruimte.

Wij maken automatisch dashboards per ruimte voor u aan, zodat u ook gedetailleerde informatie krijgt van het binnenklimaat en/of de bezetting van een ruimte. Deze informatie kunt ook weer via de LTT API beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld uw roosterpakket.

Waarom een Digital Twin

Alle waarden van het binnenklimaat en de bezetting kunnen visueel per ruimte worden weergeven. Zoals de actuele status van CO2, fijnstof, temperatuur, fijnstof, luchtvochtigheid en het aantal personen in de ruimte.

Met deze actuele- en historische gegevens kunt u slim gaan schoonmaken, onze stille alarmering gebruiken en beslissen op basis van feiten over uw vastgoed. Door het gebruik van uw werkplekken, vergaderruimtes en faciliteiten te meten.

Energieverspilling scholen
CO2-meten-in-gebouwen

Automatische waarschuwing

In de dashboards kunnen automatische waarschuwingen aangemaakt worden. Zodra een waarde van bijvoorbeeld de bezetting of de luchtkwaliteit boven of onder een gewwenste waarde komt, ontvangt u via email direct een automatische waarschuwing.

Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat

LTT API

Met onze API-koppeling en de EWON Flexy kunnen wij uw gebouwbeheersysteem koppelen,

Ook kunt u de API-koppeling gebruiken om gegevens uit te wisselen met uw business intelligence software of bijvoorbeeld uw roostersoftware.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top