LTT Dashboards Multi toolkit

Alle informatie overzichtelijk beschikbaar.

Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat. Het LTT dashboard brengt de bezetting van uw al individuele ruimtes in beeld, wij meten het aantal personen en de verblijfsduur. Ook kunnen wij zone analyse en wachtrijmanagement toepassen.

Krijg inzicht door historische analyse. Wij bewaren de gegevens over het binnenklimaat en uw bezetting tot wel 5 jaar. U kunt elke gewenste periode selecteren, waarover u de historie wilt inzien zoals per uur, dag, week, maand of jaar. Naast rapportage, bieden wij alamering, integratie met 3rd party databases, export naar Microsoft Excel en er is een goed beschreven API-koppeling beschikbaar.

blank

Standaard dashboards

Actueel en historisch inzicht in alle gemeten waarden

Met de standaard LTT Dashboards krijgt u door het inzetten van de LTT Air Quality sensor V21 inzicht in CO2, fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk & lichtopbrengst (Lumen) in uw ruimtes.

Daarnaast krijgt u met de LTT Occupancy Sensor V21 inzicht in het aantal personen in een ruimte, de lengte van deze individuele personen en de tijd hoelang een persoon in een zone aanwezig is geweest.

Verder geeft het LTT Platform inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid, neerslag en windkracht van buiten.

Historische gegevens luchtkwaliteit
Maatwerk LTT Dashboards

Dashboards zelf samenstellen

Onbeperkt aantal dashboards op maat samenstellen

U kunt zelf uw eigen dashboards samenstellen, zodat u alleen de informatie krijgt waaraan u behoefte heeft. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Zo kunt u een dashboard per ruimte aanmaken, maar ook per gebouw, per regio of per land. Naast de verzamelde data door de sensoren van Let Things Talk, kunt u 3rd Party databases toevoegen. Deze data kunt u bijvoorbeeld tonen in cijfers en/of grafieken.

Interactieve plattegronden

Maak van uw kantoren een interactieve plattegrond

 

Met behulp van deze plattegronden heeft u direct de status van een kantoor of een etage in beeld. Kaders kunnen automatisch van kleur worden gewijzigd. Van bijvoorbeeld groen naar oranje naar rood op basis van de actuele situatie.

Alle waarden van het binnenklimaat en de bezetting kunnen visueel per ruimte worden weergeven. Bijvoorbeeld de actuele status van CO2, fijnstof, temperatuur, fijnstof, luchtvochtigheid en het aantal personen in de ruimte.

Met deze actuele- en historische gegevens kunt u slim gaan schoonmaken, onze stille alarmering gebruiken en beslissen op feiten over uw vastgoed. Door het gebruik van uw werkplekken, vergaderruimte en faciliteiten te meten.

Interactieve plattegrond

Automatische waarschuwing

In de dashboards kunnen automatische waarschuwingen aangemaakt worden. Zodra een waarde van bijvoorbeeld de bezetting of de luchtkwaliteit boven een bepaalde waarde komt, ontvangt u direct een automatische waarschuwing. Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat

Als u een 3rd Party koppeling heeft gemaakt, kunt u ook daarvan waarschuwingen versturen en ontvangen.

Automatische waarschuwingen kunt u ontvangen per SMS, mail, Microsoft Teams, Google hangouts, Telegram, Webhooks of  Slack. Verder zijn er een nog tal van koppelingen mogelijk, waar u keuze uit heeft.

Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat
3e Party integratie

3rd Party koppelingen

Binnen elk dashboard kunnen wij 3rd Party koppelingen aanmaken. De gegevens kunt u zelf verwerken in de dashboards en automatische waarschuwingen hiervoor aanmaken. Deze gegevens kunt u als één bestand downloaden in MS Excel formaat, zodat u deze ook offline kunt bewerken.

Wij hebben standaard al veel van de koppelingen beschikbaar, waaronder MySQL, MS SQL server, MS Azure en Google Cloud monitoring. Tevens hebben wij een LTT API-koppeling beschikbaar.

LTT Platform API

Met de API-koppeling maken wij rechtstreeks verbinding met de LTT Gateway. Met deze gateway kunnen wij de verzamelde waarden direct omzetten naar industriële standaarden van de installatiebranche, waaronder BACNet en Modbus. Hiermee maken wij intelligent verwarmen, verlichten en ventileren mogelijk.

Ook kunt u de API-koppeling gebruiken om te verbinden met uw Business Intelligence software, zodat u uw bedrijfsinformatie kunt correleren met de verzamelde waarden uit uw eigen organisatie. Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat

Raadpleeg 24/7 de actuele status van uw binnenklimaat

Dashboard met actuele en historische gegevens

Alle gebouwgegevens in beeld

 • Cloud based (maatwerk) dashboards
 • Alarmering via webhooks, mail, MS Teams, etc.
 • Data is opgeslagen in Nederlandse datacentra
 • Buiten- en binnen luchtkwaliteit metingen
 • 99,9% accurate meting van aantal personen in ruimte
 • Volledig privacy proof volgens AVG
 • Uitwisseling data met gebouwbeheersystemen (GBS)
 • Standaard dashboards en maatwerk dashboards mogelijk
 • Eenvoudige installatie
 • Exporteer naar MS Excel
 • API-koppeling
 • Modbus en BACnet ondersteuning
Optimaliseer uw energieverbruik met de LTT sensoren

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Seminar
MS Teams seminar – Frisse scholen en gezonde kantoren
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
19november
15:00

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top