Beurs-Hardenberg

Zet deze vast in de agenda. Op 14,15 en 16 september is Let Things Talk aanwezig met een stand op installatiebeurs in de Evenementenhal in Hardenberg.

Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk het LTT-platform, inclusief de LTT AIRHUB en de LTT Occupancy sensor en de mogelijkheden daarvan aan geïnteresseerde partijen.

De LTT AIRHUB stuurt autonoom slimme thermostaten, stekkers en lampen aan op basis van de luchtkwaliteit en de bezetting in elke gewenste ruimte. Ook bij even GEEN internet, inclusief monitoring en visualisatie software. Onder andere de ideale invulling voor het programma van eisen van Frisse Scholen Mei 2021 van het RVO.

Tevens lanceren wij tijdens deze beurs het cloud beheerportal voor partners, waarmee onze partners zelfstandig het platform en de sensoren kunnen onderhouden, beheren en updaten.

Heeft u interesse om de mogelijkheden te verkennen van het LTT-platform en mogelijk partner te worden van Let Things Talk.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand voor een demonstratie van het LTT-platform en een samenwerking te verkennen. Het LTT-platform wordt geïnstalleerd en/of verkocht via bouw- en installatiebedrijven, ICT-bedrijven en energieconsultants.

Wilt u een gratis toegangsbewijs ontvangen voor de Installatiebeurs? Registreer dan eenvoudig via deze registratielink 

#Luchtkwaliteit #monitoring #Bezettingsgraad #monitoring #Schaalbaar #Autonoom #Energiebesparing #Frisse_scholen #Energielabel #Industrie 3.0 #verwarmen #ventileren #verlichten #slimschoonmaken #alarmering #CO2 #fijnstof #TVOC #luchtvochtigheid #lux #temperatuur #Bewaartermijn #beurshardenberg #evenementenhal ##Bouwbesluit #Partners #duurzaam #gezond #comfort #energiebesparing #co2reductie #ziekteverzuim #zorg #onderwijs #hospitality #klimaat Danfoss Climate Solutions

Share
Go Top