Vaak kunt u er als directeur of hr-medewerker niet de vinger op leggen waarom het binnenklimaat van uw school of kantoor zo slecht is. Ook de technische dienst of de conciërge kan helaas de oorzaak vaak niet vinden. U wilt niet dat door een te droge lucht, rondvliegende virussen of tochtige kantoorunits het werkplezier van uw hardwerkende mensen of leerlingen onder druk komt te staan. Wacht daarom niet langer en ga voor een gezonde, comfortabele en vooral energiezuinige leer- en werkomgeving. Let Things Talk gaat voor u het binnenklimaat meten op een voor Nederland unieke manier.

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland heeft een PVE opgesteld voor frisse scholen en gezonde kantoren.  In dit PVE is aandacht voor de thema’s: energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Let Things Talk heeft oplossingen ontwikkeld, waarmee nieuwe, maar ook bestaande gebouwen kunnen worden omgebouwd tot een frisse school of gezond kantoor.

Luchtkwaliteit

De luchtkwaliteit in gebouwen laat vaak te wensen over. Het aantal personen in een ruimte kan enorm verschillen gedurende de dag. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen zijn veel mensen bij elkaar voor een lange duur in  een relatief kleine ruimte, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden.

Binnenklimaat-meten-met-de-LTT-Air-Quality-Sensor
Binnenklimaat meten met de LTT-Air Quality Sensor.

Binnenklimaat meten

Door een innovatieve meetwijze zijn wij in staat een compleet beeld te geven van het binnenklimaat van uw kantoor. In elke werkunit plaatsen wij klein meetapparaat. Omdat wij dit niet middels een camera doen maar op basis van infrarood is de privacy van alle personen in de ruimtes waar gemeten wordt gewaarborgd. We meten over een langere periode, zodat alle voorkomende bezettingen in kaart worden gebracht.

Inzicht

Daarom geven wij actueel en historisch inzicht in de luchtkwaliteit in al uw ruimtes van o.a. CO2 (koolstofdioxide), temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof, TVOC, geluid, luchtdruk en lichtopbrengst (Lux). (Geluid in Versie Airhub V22). U heeft als opdrachtgever al deze data tot uw beschikking.

Verduurzamen

Na uitgebreide metingen in elke aparte ruimte komt Let Things Talk met een gedegen advies om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dit plan maakt slim ventileren en verwarmen mogelijk. Zo verbeteren wij de luchtkwaliteit en zo blijven uw medewerkers gezond en bespaart u op uw energiekosten. Doe de LTT verduurzaam check en bereken uw terugverdientijd.

Bent u als beslisser of eigenaar van uw onderneming geïnteresseerd in oplossingen van Let Things Talk en het verduurzamen van uw kantoorgebouw? Wilt u een gratis starterskit, een demo of een (online) presentatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Go Top