Gezonde kantoren

Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en bezoekers

Ga voor een
gezond kantoor

Ga voor een gezond kantoor. Een energiezuinige, gezonde comfortabele omgeving voor uw medewerkers zorgt voor een lagere energierekening, een lager ziekteverzuim, een hoger gevoel van comfort en betere prestaties.

Een kantoorgebouw is meestal een dynamische omgeving. Het aantal personen in een ruimte wisselt enorm gedurende de dag. Regelmatig zijn er veel mensen bij elkaar in relatief kleine ruimtes, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden. En met name co2 waarde te hoog kan worden.

Let Things Talk maakt slim ventileren en verwarmen mogelijk. Zo verbeteren wij de luchtkwaliteit en zo blijven uw medewerkers en leerlingen gezond en bespaart u op uw energiekosten. Doe de LTT verduurzaam check en bereken uw terugverdientijd.

Optimaliseer uw energieverbruik
met de LTT sensoren

Het LTT platform geeft u veel informatie over uw werkruimte. Met alle informatie krijgt u inzicht in het binnenklimaat en de luchtkwaliteit. Wij kunnen uw gebouwbeheersysteem koppelen aan het LTT platform, waarmee wij intelligent verwarmen en ventileren mogelijk maken per ruimte.

Via het LTT platform ontvangt u direct een automatisch een alarmmelding bij een verstoring van het klimaat. Zo blijft de productiviteit en energie-efficiëntie hoog, maar de LTT sensoren bieden meer.

Verbeter uw binnenklimaat met Let Things Talk

Let Things Talk heeft meerdere oplossingen in huis. Hierbij ligt de focus op het verbeteren
van het binnenklimaat en inzicht krijgen in de bezetting. Bespaar op energie en schoonmaakkosten, verlaag uw ziekteverzuim, beperk de verspreiding van virussen en verbeter de prestaties van medewerkers en studenten, met de sensoren van LTT.

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts.
Voor elk gebouw heeft LTT een passende oplossingen in huis.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top