Ga voor gezonde kantoren! Een energiezuinige, gezonde comfortabele omgeving voor uw medewerkers zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast heeft u een lager ziekteverzuim en uw werknemers een hoger gevoel van comfort en betere prestaties.

Onderhoud

Als uw werknemers weer in het bedrijf zitten is het belangrijk dat ze in gezonde kantoren kunnen werken. Het onderhoud aan het klimaatsysteem is er misschien wat bijgebleven toen er veel werd thuis gewerkt. Hybride werken wordt dit jaar meer gewoon dan bijzonder. Heeft een klimaatsysteem minder regelmatig gedraaid en is het minder onderhouden dan bestaat de kans dat stof en schimmels toeslaan. Het is daarom noodzakelijk de conditie van de werkruimtes continu te monitoren. Daarvoor is Let Things Talk uw professionele partner.

Een kantoorgebouw is meestal een dynamische omgeving. Het aantal personen in een ruimte wisselt enorm gedurende de dag. Regelmatig zijn er veel mensen bij elkaar in relatief kleine ruimtes, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden. En met name co2 waarde te hoog kan worden.

Meten

Let Things Talk meet voor u de afzonderlijke ruimtes in uw kantoorgebouw. Naast de co2 waarde meten wij ook de luchtvochtigheid, het licht en het geluid. Omdat dit met slechts één zichtbaar klein apparaat per ruimte gebeurt zijn wij hier in Nederland uniek mee. 

Privacy

Omdat de klimaatomstandigheden door de dag heen in een kantoor steeds veranderen is het noodzaak om over een langere periode te meten. Het meten van alle factoren gebeurd zonder camera’s maar met infrarood. Zo is de privacy van uw werknemers absoluut gegarandeerd.

Rapportage

Let Things Talk maakt slim ventileren en verwarmen mogelijk. Zo verbeteren wij de luchtkwaliteit, blijven uw medewerkers gezond en bespaart u op uw energiekosten. U heeft als opdrachtgever steeds inzicht in de meetwaarden. Hier heeft u op een veilige manier digitaal toegang toe. Doe de LTT verduurzaam check en bereken uw terugverdientijd.

Bent u geïnteresseerd in oplossingen van Let Things Talk? Wilt u een gratis starterskit, een demo of een (online) presentatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Go Top