Frisse scholen

Ga voor een frisse school. Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor goede leerprestaties.

Ga voor een frisse school. Een omgeving waar scholieren optimaal presteren. Dat kan op een duurzame en energiezuinige manier. Let Things Talk gaat graag voor u aan de slag om uw gebouw te monitoren. Zodat het uiteindelijk leidt tot een comfortabele leeromgeving voor studenten en medewerkers.

Een duurzaam schoolgebouw heeft een gezond binnenklimaat en een laag energiegebruik. Zowel bij primair als voortgezet onderwijs spelen gemeenten en schoolbesturen een belangrijke rol bij verduurzaming. In een Frisse School is aandacht voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Factoren die Let Things Talk voor elke onderwijsinstelling in beeld kan brengen met geavanceerde sensoren.

Betere prestaties

Het resultaat van de meting en een plan van aanpak is een lagere energierekening en een gezonde en comfortabele leerplek voor uw studenten en medewerkers.  Tevens zorgt het voor een lager ziekteverzuim en een hoger gevoel van comfort en betere prestaties.

Een schoolgebouw is een dynamische omgeving. Het aantal personen in verschillende ruimtes in een school wisselt enorm gedurende de dag. Regelmatig zijn er veel mensen bij elkaar in relatief kleine ruimtes, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden. Waardoor met name de co2 waarde te hoog kan worden.

Wij meten echter niet alleen de co2 waarde, maar ook continue de temperatuur, de aanwezigheid van fijnstof en vluchtige stoffen, het vochtigheidsgehalte, het geluidsniveau en lichtopbrengst. Naar aanleiding van deze metingen, stellen wij een professioneel rapport op waarmee een schoolbestuur meteen aan de slag kan.

Frisse Scholen Toets

Let Things Talk kan onderwijskoepels ook helpen met de Frisse Scholen Toets. Hiermee kan vooraf, tussentijds of achteraf gecontroleerd worden of uw gebouw aan alle huidige eisen voldoet. Het advies van de overheid is, dat u deze toets het beste door een deskundig en onafhankelijk adviseur laat uitvoeren. 

Verduurzaam check

Let Things Talk maakt na een langdurige meting een plan van aanpak en maken wij met dezelfde sensoren slim ventileren en verwarmen mogelijk. Zo verbeteren wij de luchtkwaliteit en zo blijven uw medewerkers en leerlingen gezond, bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op uw energiekosten. Doe direct de LTT verduurzaam check en bereken uw terugverdientijd of neem bij vragen nu contact met ons op.

Relevante links naar informatie voor een frisse school

Optimaliseer uw energieverbruik
met de LTT sensoren

Het LTT platform geeft u veel informatie over uw werkruimte. Met alle informatie krijgt u inzicht in het binnenklimaat en de luchtkwaliteit. Wij kunnen uw gebouwbeheersysteem koppelen aan het LTT platform, waarmee wij intelligent verwarmen en ventileren mogelijk maken per ruimte.

Via het LTT platform ontvangt u direct een automatisch een alarmmelding bij een verstoring van het klimaat. Zo blijft de productiviteit en energie-efficiëntie hoog, maar de LTT sensoren bieden meer.

Verbeter uw binnenklimaat met Let Things Talk

Let Things Talk heeft meerdere oplossingen in huis. Hierbij ligt de focus op het verbeteren
van het binnenklimaat en inzicht krijgen in de bezetting. Bespaar op energie en schoonmaakkosten, verlaag uw ziekteverzuim, beperk de verspreiding van virussen en verbeter de prestaties van medewerkers en studenten, met de sensoren van LTT.

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts.
Voor elk gebouw heeft LTT een passende oplossingen in huis.

Go Top