Frisse scholen

Ga voor een frisse school. Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor goede leerprestaties.

Ga voor een frisse school. Een omgeving waar scholieren optimaal presteren. Dat kan op een duurzame en energiezuinige manier. Let Things Talk gaat graag voor u aan de slag om uw gebouw te monitoren en u actief energie te laten besparen met het LTT Platform. 

Een duurzaam schoolgebouw heeft een gezond binnenklimaat en een laag energiegebruik. Zowel bij primair als voortgezet onderwijs spelen gemeenten en schoolbesturen een belangrijke rol bij verduurzaming. In een Frisse School is aandacht voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid.

Besparen op energie en betere prestaties

Onze doelstelling is een lagere energierekening en een gezonde en comfortabele leerplek voor uw studenten en medewerkers.  Een gezonder binnenklimaat zorgt voor een lager ziekteverzuim en een hoger gevoel van comfort en betere leerprestaties.

Een schoolgebouw is een dynamische omgeving. Het aantal personen in verschillende ruimtes in een school wisselt enorm gedurende de dag. Wij verzorgen o.a. actief de naregeling van uw verwarming op ruimteniveau op basis van een agenda en bezetting. Dit doen wij door het binnenklimaat, de bezetting en de benutting in ruimtes te monitoren en actief bij te sturen. 

Regelmatig zijn er veel mensen bij elkaar in relatief kleine ruimtes, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden. Waardoor met name de co2 waarde te hoog kan worden.

Wij meten echter niet alleen de co2 waarde, maar ook continue de temperatuur, de aanwezigheid van fijnstof en vluchtige stoffen, het vochtigheidsgehalte en de lichtopbrengst. Deze gegevens krijgt u overzichtelijk aangeboden, zowel de actuele- als e historische gegevens. 

Frisse Scholen Toets

Let Things Talk kan onderwijskoepels ook helpen met de Frisse Scholen Toets. Hiermee kan vooraf, tussentijds of achteraf gecontroleerd worden of uw gebouw aan alle huidige eisen voldoet. Het advies van de overheid is, dat u deze toets het beste door een deskundig en onafhankelijk adviseur laat uitvoeren. 

Relevante links naar informatie voor een frisse school

Optimaliseer uw energieverbruik
met de LTT sensoren

Het LTT platform geeft u veel informatie over uw werkruimte. Met alle informatie krijgt u inzicht in het binnenklimaat en de luchtkwaliteit. Wij kunnen uw gebouwbeheersysteem koppelen aan het LTT platform, waarmee wij intelligent verwarmen en ventileren mogelijk maken per ruimte.

Via het LTT platform ontvangt u direct een automatisch een alarmmelding bij een verstoring van het klimaat. Zo blijft de productiviteit en energie-efficiëntie hoog, maar de LTT sensoren bieden meer.

Verbeter uw binnenklimaat met Let Things Talk

Let Things Talk heeft meerdere oplossingen in huis. Hierbij ligt de focus op het verbeteren
van het binnenklimaat en inzicht krijgen in de bezetting. Bespaar op energie en schoonmaakkosten, verlaag uw ziekteverzuim, beperk de verspreiding van virussen en verbeter de prestaties van medewerkers en studenten, met de sensoren van LTT.

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts.
Voor elk gebouw heeft LTT een passende oplossingen in huis.

Go Top