EFRO SSN Project Sensor techniek voor duurzame gebouwen

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Project

Let Things Talk heeft een subsidie toegewezen gekregen via samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) uit het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling (EFRO) om een innovatief product te ontwikkelen dat privacyproof kan registreren hoeveel personen er in een ruimte zijn en waar ze zich begeven, in sensor vorm. Op die manier kunnen we ervoor blijven zorgen dat gebouwen zo efficiënt mogelijk zijn en gebruikt worden.

Dit project is door SNN en de Europese Unie met EFRO mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie.

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met Edwin Muller, Directeur van Let Things Talk.

Stuur ons een bericht

  Wat onze klanten zeggen

  "Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

  Autocentrum Schaap
  Cor Schaap - Algemeen directeur

  "De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

  Stichting Quadraten – Primair onderwijs
  Jan van der Veen

  "Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

  Vegro
  Marlies Langelaan
  Go Top