Intelligent verwarmen, ventileren en verlichten

Een gezonde en energiezuinige werkplek.

Maak uw medewerkers gezonder en gelukkiger

Een optimale luchtkwaliteit voor medewerkers en studenten maakt ze gelukkiger, gezonder en productiever. Studies hebben een vermindering van 58% van het ziekteverzuim bij werknemers aangetoond en een forse verbetering van het besluitvormingsvermogen bij medewerkers door een betere concentratie.

Besparen op uw energiekosten

Stop met energieverspilling en bespaar tot 40% op uw energiekosten door het verbruik van uw energie af te stemmen op het gebruik van uw ruimtes.

Wist u dat, een te hoge luchtvochtigheid zorgt voor een hogere energierekening en bij een te lage luchtvochtigheid virussen langer in een ruimte blijven hangen, waardoor de kans op besmettingen hoger is.

LTT Airhub installatie luchtkwaliteit sensor

Meten is zeker weten

Wij monitoren continue de luchtkwaliteit waardes van: 

CO2, Fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid, geluid, temperatuur, luchtdruk en de lichtopbrengst.

Actueel en historisch inzicht in het gebruik van uw ruimtes

Wij meten privacyproof het aantal personen, de lengte van een persoon en de duur van verblijf in een zone/ruimte.

Wij monitoren continue de luchtkwaliteit waardes van: 

CO2, Fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk en de lichtopbrengst.

Actueel en historisch inzicht in het gebruik van uw ruimtes

Wij meten privacyproof het aantal personen, de lengte van een persoon en de duur van verblijf in een zone/ruimte.

Intelligent ventileren

Intelligent ventileren met eigen gebouwbeheersysteem

Door te ventileren op basis van de bezetting per ruimte en de totale luchtkwaliteit in deze ruimte is het LTT platform in staat uw ventilatie nauwkeurig af te stemmen op de behoefte. Wij koppelen uw gebouwbeheersysteem met het LTT platform in samenwerking met uw installateur.

Actief ventileren in plaats van passief

Door een persoon bij het betreden van een ruimte te tellen, kunnen wij een ongezonde omgeving voorkomen, door de ventilatie aan te passen aan het aantal personen in deze ruimte. Bestaande systemen werken passief en gaan pas extra ventileren als de luchtkwaliteit al slecht is.

Intelligent ventileren

Energy-on-Demand, bespaar op energie

Ventileer alleen als dat nodig is en pas de intensiteit van de ventilatie mede aan op basis van het aantal personen in een ruimte.

Intelligent verwarmen
bespaar tot 40% op uw energiekosten

Bespaar tot 40%* op uw stookkosten

Door de bezetting en de luchtkwaliteit te monitoren in uw ruimtes, zijn wij in staat om uw verwarming intelligent te regelen. Volledig automatische met behulp van de LTT AIRHUB en slimme thermostaat knoppen. Uw bestaande gebouwbeheersysteem kunnen wij indien gewenst koppelen.

Verwarmen met behulp van agendasturing en bezetting
Met een agenda kunt u vooraf de gewenste temperatuur per ruimte inregelen. Daarnaast meten wij de aanwezigheid van personen of de ruimte wel of niet wordt gebruikt. Zo kunnen wij de temperatuur lager zetten als er geen personen in de ruimte zijn.

Terugverdientijd in gemiddeld 3 jaar
Door uw thermostaatknoppen te vervangen door de slimme thermostaatknoppen in combinatie met de LTT AIRHUB en het LTT platform kunt u 25% tot 40%* besparen op uw gasverbruik.

*Bron: Ecofys the energy use of technical building systems

Intelligent verlichten
heel gewoon

Intelligent verlichten

Door de actuele bezetting te meten in ruimtes zijn wij in staat om uw verlichting intelligent te regelen. Of het nu om uw kantoor, lokaal of magazijn gaat.

Installatie in samenwerking met uw  installateur
Intelligent verwarmen, ventileren en verlichten doen wij in samenwerking met uw installateur, door de data beschikbaar te stellen in de taal van de installatiebranche o.a. BACnet, Modbus, OPC-UA, en door alle bekende PLC protocollen te connecteren via de LTT API. Wij ondersteunen uw installateur in het gehele proces.

Bespaar op uw energiekosten en reduceer uw CO2 uitstoot.

Intelligent verlichten

Dashboard met actuele en historische gegevens

Alle ruimtes in beeld

Raadpleeg 24×7 de actuele status van uw binnenklimaat en de bezetting van uw al individuele ruimtes.

Krijg inzicht door historische analyse. Wij bewaren de gegevens over het binnenklimaat en uw bezetting tot wel 5 jaar. U kunt elke gewenste periode selecteren, waarover u historie wilt inzien.

Alarmering, 3e Party integratie, exporteren, maatwerk dashboards het is allemaal mogelijk met de LTT Dashboards. En nog veel meer.

Optimaliseer uw energieverbruik met de LTT sensoren

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen.
Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten.
Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Op 14,15 en 16 september installatiebeurs Hardenberg.
Zet deze vast in de agenda. Op 14,15 en 16 september is Let Things Talk aanwezig met een stand op installatiebeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk het LTT-platform, inclusief de LTT AIRHUB en de LTT Occupancy sensor en de mogelijkheden daarvan aan geïnteresseerde partijen. De LTT AIRHUB stuurt autonoom slimme thermostaten, stekkers en lampen aan op basis van de luchtkwaliteit en de bezetting in elke gewenste ruimte. Ook bij even GEEN internet, inclusief monitoring en visualisatie software. Onder andere de ideale invulling voor het programma van eisen van Frisse Scholen Mei 2021 van het RVO. Tevens lanceren wij tijdens deze beurs het cloud beheerportal voor partners, waarmee onze partners zelfstandig het platform en […]
14september
13:00
Seminar
Online – Monitoring luchtkwaliteit & bezetting
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
03september
13:00

Wat onze klanten vertellen

Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen.

Vegro
Algemeen Directeur
Go Top