Hospitality

Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en gasten

Duurzame oplossingen voor
hotels en restaurants

Een energiezuinige en gezonde omgeving voor al uw gasten en medewerkers zorgt voor een lagere energierekening, een lager ziekteverzuim en een hoger gevoel van comfort.

Hotels en restaurants zijn dynamische omgevingen. Het aantal personen in een ruimte wisselt enorm gedurende de dag. Regelmatig zijn er veel mensen bij elkaar in relatief kleine ruimtes, waardoor de luchtkwaliteit ongezond kan worden.

Met het LTT platform maken wij intelligent ventileren en verwarmen op basis van de actuele bezetting en luchtkwaliteit uw binnenklimaat gezond. Bovenal kunt u flink besparen op energie.

Bespaar tijd geld en energie door het inzetten van sensoren en displays.

Optimaliseer uw energieverbruik
met de LTT sensoren

Het LTT platform geeft u veel informatie over uw ruimtes.  Met alle informatie krijgt u inzicht in het binnenklimaat en de luchtkwaliteit. Wij kunnen uw gebouwbeheersysteem koppelen aan het LTT platform, waarmee wij intelligent verwarmen en ventileren mogelijk maken per ruimte.

Via het LTT platform ontvangt u direct een automatisch een alarmmelding bij een verstoring van het klimaat. Zo blijft de productiviteit en energie-efficiëntie hoog, maar de LTT sensoren bieden meer.

Verbeter uw binnenklimaat met Let Things Talk

Let Things Talk heeft meerdere oplossingen in huis. Hierbij ligt de focus op het verbeteren
van het binnenklimaat en inzicht krijgen in de bezetting. Bespaar op energie- en schoonmaakkosten, verlaag uw ziekteverzuim, beperk de verspreiding van virussen en verbeter de prestaties van medewerkers en gasten, met de sensoren van Let Things Talk.

Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door een van onze experts.
Voor elk gebouw heeft LTT een passende oplossingen in huis.

Wat onze klanten vertellen

"Met de bezettingsensor bieden wij een veilige shopervaring voor onze klanten en hebben wij onze personeelsbezetting zeer nauwkeurig kunnen optimaliseren."

Autocentrum Schaap
Cor Schaap - Algemeen directeur

"De winst is dat de volledige luchtkwaliteit over een langere periode gemeten hebben. Daarmee hebben wij objectief inzicht gekregen in de totale luchtkwaliteit. Daarmee hebben wij handvatten gekregen om het binnenklimaat te verbeteren."

Stichting Quadraten – Primair onderwijs
Jan van der Veen

"Door de LTT Dashboards kregen wij tal van nieuwe inzichten en praktische tips van Let Things Talk om een gezondere werkomgeving te bieden aan onze medewerkers. Tevens zijn wij in staat geweest om flink op onze energiekosten te besparen."

Vegro
Marlies Langelaan
Go Top