LTT-ZIGBEE

Eén betrouwbaar sensornetwerk voor uw kantoor

De door Let Things Talk ontwikkelde LTT AIRHUB’s ondersteunen vanaf nu Zigbee naast WiFi, Bluetooth LE, PoE. De LTT AIRHUB’s werken op basis van client-server. Hierdoor kunt u LTT AIRHUB’s bijna onbeperkt met elkaar verbinden en hiermee één groot sensor netwerk ontwikkelen voor uw kantoor, school of hotel.

De LTT AIRHUB’s werken autonoom

De LTT AIRHUB’s hebben lokaal GEEN internet nodig. Alleen voor beheer en het updaten van de software is een internetverbinding noodzakelijk.

Het aansturen van de actoren, zoals slimme thermostaten van Danfoss Climate Solutions, slimme stekkers en verlichting geschied direct vanuit de LTT AIRHUB’s.

Koppel uw gebouwbeheersysteem

Desgewenst koppelen wij u bestaande gebouwbeheersystemen van o.a. PrivaSiemens en Schneider ElectricWebeasy en nog vele andere.

Doormiddel van het continue monitoren van de luchtkwaliteit en de bezetting in uw ruimtes zorgen wij voor een duurzame, gezonde, energiezuinige leer- en werkomgeving.

Het LTT platform wordt standaard geleverd inclusief cloudbased visualisatie software met daarin een overvloed aan mogelijkheden en 3e party software integratie. Daarnaast hebben wij de LTT API ontwikkeld voor het uitwisselen van data.

Beheerportal voor Partners

Voor onze installatie partners verwachten wij na de zomer van 2021 de eerste versie van ons beheerportal te lanceren. Daarmee kunnen onze partners zelfstandig de LTT AIRHUB’s configureren en beheren.

Contact

#sensor #duurzaaminzetbaar #energiebesparing #energietransitie #duurzaamondernemen #gezondwerken #innovatie #onderwijsvernieuwing #onderwijs #Co2_reductie #energielabel

Share
Go Top