Onderwijs

Ga voor een frisse school. Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en studenten,

Zakelijke dienstverlening

Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en bezoekers

Hospitality

Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en gasten

Zorg-instellingen

Een fijne, energiezuinige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en cliënten

Werk in een gezond binnenklimaat

Let Things Talk legt de focus op het verbeteren van het binnenklimaat en het tegen gaan van energieverspilling om zo een gezonde, energiezuinige en plezierige leer- en werkruimte te realiseren.

Wij helpen uw CO2 uitstoot te reduceren, zonder dat u hiervan nadeel ondervindt. Sterker nog, door actueel- en historisch inzicht in het luchtklimaat en de bezetting maken wij het mogelijk om te besparen op energie en schoonmaakkosten, uw ziekteverzuim te verlagen en de verspreiding van virussen te beperken. Tevens presteren medewerkers en studenten beter in een gezonde omgeving.

Volg een online seminar

Het platform van Let Things Talk werkt als een Zwitsers zakmes en heeft veel toepassingen. Met behulp van sensoren en displays ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en inzichten. Volg een online seminar en krijg inzicht in welke verbeteringen u nog kan toepassen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Op 14,15 en 16 september installatiebeurs Hardenberg.
Zet deze vast in de agenda. Op 14,15 en 16 september is Let Things Talk aanwezig met een stand op installatiebeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Tijdens deze beurs demonstreert Let Things Talk het LTT-platform, inclusief de LTT AIRHUB en de LTT Occupancy sensor en de mogelijkheden daarvan aan geïnteresseerde partijen. De LTT AIRHUB stuurt autonoom slimme thermostaten, stekkers en lampen aan op basis van de luchtkwaliteit en de bezetting in elke gewenste ruimte. Ook bij even GEEN internet, inclusief monitoring en visualisatie software. Onder andere de ideale invulling voor het programma van eisen van Frisse Scholen Mei 2021 van het RVO. Tevens lanceren wij tijdens deze beurs het cloud beheerportal voor partners, waarmee onze partners zelfstandig het platform en […]
14september
13:00
Seminar
Online – Monitoring luchtkwaliteit & bezetting
Tijdens dit seminar laten wij aan de hand van een praktijkcase zien, hoe wij de gegevens verzamelen over de bezettingsgraad en de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes.  En hoe Let Things Talk met deze gegevens een gezonde leer- en werkomgeving kan realiseren en daarbij uw bedrijf tot wel 40% kan laten besparen op energiekosten.
03september
13:00
Go Top