Let Things Talk actief in de zorg

In samenwerking met gerenommeerde zorgorganisaties ontwikkelen wij technologie ten behoeve van de zorg. Vanwege het sterk groeide personeelstekort in de zorg en de toenemende vergrijzing ontstaat er de noodzaak om de zorg nog efficiënter te organiseren.

Sensortechnologie kan een belangrijk hulpmiddel zijn om zorg te verbeteren en de veligheid en de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden te verbeteren of deze in stand te houden.

LTT Rhythm

Let Things Talk ontwikkeld hiervoor de LTT Rhythm. Deze sensor kan volledig privacy proof leefritme monitoren van verschillende personen in een ruimte. Zo kan de LTT Rhythm de posities bepalen van personen, houdingen en handgebaren herkennen. (zonder camera’s of warmtebronnen)

LTT portal

LTT Rhythm & LTT Airhub een sterke combinatie

De LTT Rhythm & LTT Airhub vormen samen een ijzersterk duo. Met behulp van de  LTT Airhub kan er geautomatiseerd worden ingrepen als bijvoorbeeld de veiligheid van een client in gevaar is of handelingen automatiseren om langer thuis wonen mogelijk te maken. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid.

Beheer en registratie op afstand met het LTT platform

Voor de configuratie en beheer van het systeem en de sensoren op afstand is het LTT cloudportaal beschikbaar. Met behulp van de  LTT API kan het LTT platform desgewenst worden gekoppeld met andere zorgplatformen.

Prototypes en updates

Na een meerjarige ontwikkeling worden op dit moment prototypes geïnstalleerd en getest op verschillende locaties.

Geïnteresseerd

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van deze techniek, stuur dan een mail naar jarno@letthingstalk.nl. Of neem direct contact op met Jarno van der Woude op 06-21898262.

 

 

 

Go Top