Let Things Talk actief in de zorg

In nauwe samenwerking met gerenommeerde zorgorganisaties, kennispartners en onderwijsorganisaties ontwikkelen wij technologie ten behoeve van de zorg. Vanwege het sterk groeide personeelstekort in de zorg en de toenemende vergrijzing ontstaat er de noodzaak om de zorg nog efficiënter te organiseren.

Onze missie 

Wij zien het als onze missie om de gezondheidsverschillen in Nederland te verkleinen, mensen zo lang mogelijk, naar vermogen, te laten deelnemen aan de maatschappij en opname in een intramurale omgeving uit te stellen of te voorkomen. Wij maken vanuit de ervaringen in de intramurale zorg, deze techniek om termijn ook beschikbaar voor de extramurale zorg. 

Onze strategie 

Dit doen wij door als Let Things Talk zelf technologie te ontwikkelen die mensen in staat stelt om de gezondheid het welzijn en de autonomie te behouden en, waar mogelijk, te bevorderen. Dit noemen wij de empathische leefomgeving; een omgeving die aanvoelt wat je nodig hebt, actie onderneemt als dit nodig is en inzicht geeft in het welzijn en de gezondheid van de eindgebruiker en diens leefomgeving. 

LTT Rhythm Prototype case
LTT Rhythm Prototype case

Onze oplossingen (LTT-platform en sensoren) 

Onze technologie (het platform en sensoren) ten behoeve van een gezonde, veilige en energiezuinige woning, draagt bij aan een positieve gezondheid van mensen en verkleint de gezondheidsverschillen in Nederland en bespaart bovendien op energiekosten. 

Leefritme monitoring met de LTT Rhythm draagt bij aan de digitale transitie in de zorg (monitoring op afstand), vroegtijdige signalering van afwijkingen en het sneller kunnen interveniëren zodat langer thuis wonen met een grote zorgvraag mogelijk wordt. 

De LTT-sensoren 

Let Things Talk ontwikkelt de LTT Rhythm. Deze sensor kan volledig privacy proof leefritme monitoren van verschillende personen in een ruimte. Zo kan de LTT Rhythm de posities bepalen van personen, houdingen en handgebaren herkennen. (zonder camera’s of warmtebronnen). 

LTT portal

LTT Rhythm & LTT Airhub een sterke combinatie

De LTT Rhythm & LTT Airhub vormen samen een ijzersterk duo. Met behulp van de LTT Airhub kan er geautomatiseerd worden ingegrepen als bijvoorbeeld de veiligheid van een client in gevaar is of handelingen automatiseren om langer thuis wonen mogelijk te maken. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid. Zoals bijvoorbeeld een lamp inschakelen bij uit bed stappen en de thermostaat aanpassen op basis van tijd of bezetting.

Beheer en registratie op afstand met het LTT platform

Voor de configuratie en beheer van het systeem en de sensoren op afstand is het LTT-platform beschikbaar via een standaard webbrowser. Met behulp van de LTT API kan het LTT-platform desgewenst worden gekoppeld met andere zorgplatformen. 

Het zelf kunnen inwinnen en delen van deze inzichten (met informele- en professionele ondersteuning) draagt bij aan de autonomie van mensen en het bieden van de juiste zorg op de juiste plaats. 

Prototypes en updates

Na een meerjarige ontwikkeling worden op dit moment prototypes geïnstalleerd en getest op verschillende locaties.

Geïnteresseerd

Wilt u als zorgorganisatie een rol spelen in de ontwikkeling van deze zorginnovatie of wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van deze techniek, stuur dan een mail naar jarno@letthingstalk.nl. Of neem direct contact op met Jarno van der Woude op 06-21898262.

 

 

 

Go Top